Divarit

Karhut teki kaksi uutta sopimusta – monivuotinen luottopuolustaja palaa porilaisten riveihin

28.11.
2020
Divarit

Aapo Tamminen nähtiin Karhujen paidassa viimeksi kaudella 2018-19. Kuva: Kari Saha

Divarin kakkossijalta löytyvä Karhut tiedotti kahdesta uudesta pelaajasopimuksesta. Puolustajat Aapo Tamminen ja Paavo Järvi solmivat loppukauden mittaiset kontrahdit porilaisseuran kanssa.

28-vuotias Tamminen pelasi Karhuissa viimeksi kaudella 2018-19. Tuolloin porilaiset piipahtivat liigassa. Ennen liigakautta RoPo-kasvatti pelasi Karhujen paidassa kolme kautta Divaria, ollen joukkueen kärkipuolustajia. 25 liigapelissä puolustaja summasi 3+5=8. Yhteensä 71 Divari-peliin syntyi 22+27=49 pistettä. Tällä kaudella Tamminen on toiminut Karhujen fysioterapeuttina.

– Kiva pukea taas pienen tauon jälkeen Karhupaita päälle. Päävalmentaja Nylund on pitkin kautta houkutellut pelaamaan ja nyt, kun palaamiselle oli todellinen tarve, niin miksi ei. Kyllä sählyn pelaaminen aina mukavaa on. Paluu ei ole kyllä ollut aiemmin mielessä. Liigakauden jälkeen tankki oli aika tyhjä salibandyn suhteen. Pieni irtiotto teki ihan hyvää, Tamminen kommentoi Karhujen tiedotteessa.

– Joukkueella on tavoitteet korkealla ja alkukausi on näyttänyt, että oikealla suunnalla ollaan. Pyrin tuomaan lisää jämäkkyyttä ja fyysisyyttä puolustuspelaamiseen, puolustaja ruoti.

Tammisen tavoin loppukauden mittaisen sopimuksen tehnyt Paavo Järvi on ehtinyt jo pelaamaan seitsemän ottelua Divaria tehoin 0+1. Vuonna 2002 syntynyt puolustaja on pelannut myös A-poikien 1. Divisioonaa.

– Joukkue on aika hyvässä vauhdissa kohti playoffeja. Pari ohipeliä on tullut, mutta tämän hetkisellä
vireellä voidaan voittaa kenet vaan. Vastuun saaminen edustuksessa on tuntunut hyvältä. Kovia pelejä ei ole ikinä liikaa, Järvi sanoitti.

Molempien pelaajien kerrotaan olevan viikonloppuna kokoonpanossa Karhujen pelatessa kaksi kärkiottelua. Lauantaina se kohtaa sarjakärki FBC Turun vieraissa ja sunnuntaina kolmantena olevan Kooveen kotona.

Lähde: Karhujen tiedote

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira