Lehtiniemet palaavat Kiteeltä Josbaan – ”Päätöksen taustalla on Eetua kompaten peli-ilon löytyminen uudelleen”

Eetu Lehtiniemi (#50) nähtiin Josban paidassa viimeksi kaudella 2018-19. Kuva: Anssi Koskinen

Eetu Lehtiniemi (#50) nähtiin Josban paidassa viimeksi kaudella 2018-19. Kuva: Anssi Koskinen

Divarissa yhdeksäntenä majaileva Josba tiedotti Eetu ja Juuso Lehtiniemen palaavan 2.divarin KiPa-90:sta Joensuuhun.

24-vuotiaat kaksoset pelasivat Josbassa Divaria vuosina 2015-2019. Viime kauden ja tämän kauden alun veljekset pelasivat Kiteellä.

– Kipassa tuli mukavasti onnistumisia ja se palautti oman peli-ilon pahaan pettymykseen päättyneen divarikauden 2018-2019 jälkeen, Eetu Lehtiniemi sanoi Josban uutisessa.

– Päätöksen taustalla on Eetua kompaten peli-ilon löytyminen uudelleen ja toki on halua kokeilla vielä omia rahkeita korkeammalla sarjatasolla ja kovimmissa peleissä, Juuso Lehtiniemi jatkoi.

Josban uutisessa kerrotaan veljesten harjoitelleen joukkueen mukana jo kesällä, mutta lokakuusta alkaen aktiivisemmin.

– Josban hyvien pelillisten esitysten vastapainona on kuluvalla kaudella ollut heikko viimeistely, johon Lehtiniemet ahneina maalintekijöinä varmasti tuovat parannusta. Veljekset pelannevat Divaria jo marraskuun puolen välin vierastuplaviikonloppuna, Josban valmennuksesta sanotaan.

Juuso Lehtiniemi on pelannut Divaria 91 ottelua tehoin 26+24=50. Eetu Lehtiniemen lukemat taas ovat 97 ottelua ja 35+16=51. Alkukaudesta Savo-Karjalan 2.divarin neljään otteluun Eetu on iskenyt 7+6=13 pistettä ja Juuso 5+7=12 pinnaa.

Lähde: Josban tiedote