Viikon tulokset

Pääsarjojen tulokset ja koosteet viikolla 47 – Classicille kauden ensimmäinen pistemenetys

22.11.
2020
Viikon tulokset

Nokia nitisti Classicilta pisteen Ideaparkissa. Kuva: Esa Takalo

Pääsarjoissa nähtiin yllätyksellinen viikko. Tässä tulokset ja koosteet viikolta 47.

Miesten F-liigassa perjantai oli yllätysten ilta. Otahallilla Indians siirtyi 5–4-johtoon Aaro Astalan illan kolmannella ajassa 58:15. Tiikerit kuitenkin punnersi vielä varsinaisen peliajan puitteissa takaa ohi Joakim Lundin ja Toni Rintalan maaleilla, ja otti näin kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa. Toinen iso yllätys nähtiin samana iltana Jyväskylässä. Eero Kosonen torjui 27 kertaa ja siivitti Steelersin 5–3-vierasvoittoon Happeesta. TPS taas piti EräViikingit aisoissa ja tyylitteli 9–4-kotivoiton.

Viikon odotetuimmassa pelissä Classicin ja Nokian KrP:n välillä nähtiin myös draamaa. Päätöskympillä jo 1–4-perässä ollut KrP hiipi tasoihin viimeisellä minuutilla. Ville Lastikan tarkka sivuallus etuylänurkkaan toi kuitenkin Classicille jatkoaikavoiton. Pistementys oli Classicille ensimmäinen.

Draamaa piisasi Lahdessakin. Jymy oli viemässä peliä jo jatkoajalle ennen Perttu Koljosen ajassa 59:46 syntynyttä 8–7-voittomaalia. Sunnuntaina OLS voitti Tiikerit kotonaan 8–6.

Tasaisessa naisten A-sarjassa Koovee voitti Classicin paikallispelissä 6–4 ja TPS yllätti vieraissa SB-Pron 5–3. B-sarjaa johtava SaiPa palasi sunnuntaina voittojen tielle pyyhkimällä ÅIF:lla lattiaa peräti 8–0-lukemin.

Jos miesten F-liigassa top8 on murtumassa, niin Divarissa sellainen on syntymässä. Pirkat repi eroa pudotuspeliviivaan voittamalla SB Vantaan 9–4. Vantaalaiset taas ovat jäämässä sarjan tyvipäähän yhdessä pisteen enemmän keränneen EV Akatemian kanssa. Molemmat jäivät viikonloppuna nollille.

Suomen Cupin puolivälierissä oltiin lähellä jättiyllätystä, kun FBC Turku meni 6–4-johtoon SPV:n vieraana reilut pari minuuttia ennen loppua. SPV onnistui kampeamaan itsensä rinnalle ja voitti Konsta Haukkalan jatkoaikamaalilla 7–6. Indians taas ei jättänyt O2:lle mitään saumaa napaten välieräpaikan 11–4-lukemin.

Miesten F-liigan ottelut:

Keskiviikko 18.11.
Nokian KrP – Jymy 11–2

Perjantai 20.11.
Indians — Tiikerit 5–6

TPS – EräViikingit 9–4 Anssi Koskisen ottelukuvat
Happee – Steelers 3–5 Esa Jokisen ottelukuvat

Lauantai 21.11.
Classic – Nokian KrP 5–4 ja. Esa Takalon ottelukuvat

LASB – Jymy 9–7

Sunnuntai 22.11.
OLS – Tiikerit 8–6

Naisten F-liigan A-sarjan ottelut:

Perjantai 20.11.
Classic – Koovee 4–6 Esa Takalon ottelukuvat

Lauantai 21.11.
SB-Pro – TPS 3–5

Naisten F-liigan B-sarjan ottelut:

Perjantai 20.11.
LoSB – Pirkat 3–10

Lauantai 21.11.
O2-Jyväskylä – ÅIF 3–1 Esa Jokisen ottelukuvat
Welhot – Steelers 7–1

Sunnuntai 22.11.
SaiPa – ÅIF 8–0

Divarin ottelut:

Perjantai 20.11.
Hawks – EV Akatemia 5–2

Lauantai 21.11.
Pirkat – SB Vantaa 9–4
EV Akatemia – Karhut 3–6
Rangers – O2-Jyväskylä 4–5 rl.
Koovee – ÅIF 6–2

Miesten Suomen Cupin puolivälierät:

Sunnuntai 22.11.
Indians – O2-Jyväskylä 11–4

SPV – FBC Turku 7–6 ja.

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi