Päivitys pääkaupunkiseudun koronaohjeistukseen – aikuisten harrastetoiminnan harjoittelu tauolle

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Salibandyliitto päivittää viime perjantaina antamaansa ohjeistusta aikuisten harrastesarjojen osalta.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto antoivat perjantaina koronaepidemian leviämisvaiheen takia uusia rajoituksia ja suosituksia. Näiden pohjilta Salibandyliitto teki omat ohjeistuksensa rajoituksista perjantaina. Nyt maanantaina Salibandyliitto tarkentaa ohjeistustaan.

Ohjeistukseen on nyt lisätty tarkennuksena se, että pääkaupunkiseudulla aikuisten harrastustoiminnaksi luettavan toiminnan osalta myös harjoitukset suositellaan keskeytettäväksi kolmen viikon ajaksi välille 23.11.-13.12. Aikuisten harrastustoiminnaksi lasketaan miesten 2.-6. divisioonat ja naisten 1.-4. divisioonat sekä kaikki seniorisarjat.

Pääkaupunkiseuduksi luetaan tässä Helsinki, Vantaa ja Espoo sekä koronakoordinatioryhmän ulkopuolella oleva Kauniainen.

Teksti: Salibandyliitto