Steelersille todella synkkiä uutisia – paras pistemies pois vähintään seuraavat kolme kuukautta

Teuvo Kinnusta (oik.) ei välttämättä nähdä liigakaukaloissa enää tällä kaudella. Kuva ei liity tapaukseen. Kuva: Esa Takalo

Teuvo Kinnusta (oik.) ei välttämättä nähdä liigakaukaloissa enää tällä kaudella. Kuva ei liity tapaukseen. Kuva: Esa Takalo

Hämeenlinnan Steelers kertoi Facebook-sivuillaan loukkaantumistilanteestaan, mikä vaikuttaa tässä vaiheessa kautta todella huolestuttavalta.

Joukkueen alkukauden tehokkain pelaaja Teuvo Kinnunen joutuu olemaan sivussa ainakin kolme kuukautta keskivartalovamman vuoksi. Pahimmillaan voidaan puhua koko kauden poissaolosta. Kinnunen on iskenyt 11 otteluun tehot 12+7. Jukka Jaakonsaari loukkaantui viime viikolla Nokian KrP:ta vastaan saatuaan alavartalovamman avauserässä. Jaakonsaarta ei odoteta kaukaloon enää tämän vuoden puolella, vaan aikaisintaan tammikuussa.

Osku Sipilä on sivussa alavartalovammansa vuoksi vielä 3-5 viikkoa. Atte Kurkikankaan polvi operoitiin toistamiseen ja kuntoutus on sujunut aikataulun mukaisesti. Kurkikankaan odotetaan palaavan harjoitusvahvuuteen lähiaikoina.

Janne Ijäksen ja Roope Yrjäsen vammat ovat pieniä. Uutisen mukaan molemmat saattavat olla joukkueen vahvuudessa jo lauantaina Tiikereitä vastaan.

Pelkkien synkkien uutisten lisäksi Steelersillä oli myös positiivisia uutisia kerrottavanaan. Pyry Kauppisen alavartalovamma on pikku hiljaa selätetty. Kauppinen pelasi viime viikonloppuna A-poikien pelissä ja osui kertaalleen ottelussa. Kauppinen palaa edustuksen kokoonpanoon lauantaina. Aapo Ordning on myös palannut joukkueen harjoitusvahvuuteen useamman viikon keskivartalovamman kuntoutuksen jälkeen.