Divarit

Yle: Pirkanmaalle tiukempia koronarajoituksia – aikuisharrastajien toimintaa suositellaan keskeytettäväksi

24.11.
2020
Divarit

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Yleisradio kertoi tiistaina tiukentuneista koronarajoituksista Pirkanmaalla. Alueella kerrottiin tiistaina 27 uudesta tartunnasta ja Pirkanmaa on koronaviruspandemian kiihtymisvaiheessa.

Salibandyyn liittyviä seikkoja olivat nämä Ylen jutussa nostetut rajoitustoimet.

”Yli 20-vuotiaiden liikuntaharrastuksissa joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta suositellaan keskeytettäväksi sisätiloissa 26.11.–15.12.. Lista joukkue- ja kontaktilajeista on TAYSin nettisivuilla. Siellä on myös lisätietoja Pirkanmaan koronatilanteesta, suosituksista ja rajoituksista.

Rajoitus ei koske maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoimintaa. Rajoitus ei koske myöskään sellaista aikuisten harrastustoimintaa, jossa osallistujien kahden metrin turvavälit säilyvät koko harjoituksen ajan, eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

Lasten ja nuorten harrastustoimintaa jatketaan normaalisti muiden turvallisuussuositusten turvin. Uimahallien kävijämäärä puolitetaan ja hallit kohdentavat ikäihmisten käynnit tiettyihin kellonaikoihin.”

Päivitys 22.45: Pirkanmaa on koronaviruspandemian kiihtymisvaiheessa, ei leviämisvaiheessa.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen