Liigat

EräViikingit sai ja menetti – yksi lähti sairastuvalle, toinen tuli kakkosdivarista

23.12.
2020
Liigat

Mikko Sipilä on taas EräViikinki. Kuva: salibandy.fi

EräViikingit menettää yhden puolustajan loppukaudeksi sairastuvalle, mutta saa riveihinsä kokeneen paluumuuttajan.

Puolustaja Perttu Järvisen kausi on paketissa, kertoo EräViikingit verkkosivuillaan.

Loukkaantumisen jälkeen paluun tehneen Järvisen uusi diagnoosi vei pelaajan operaatioon, josta toipuminen venyy niin pitkälle, ettei miestä nähdä enää tällä kaudella kaukalossa.

Järvinen ehti pelata F-liigassa alkukaudella viisi ottelua ja tehdä yhden maalin.

Samassa uutisessa EräViikingit kertoo myös uudesta pelaajasta. 37-vuotias Mikko Sipilä pukeutuu EräViikingit-nutun ylleen muutaman vuoden tauon jälkeen.

Sipilä on pelannut aiemmin liigaa AC HaKissa, Erässä, Viikingeissä ja EräViikingeissä seitsemän kauden ajan, ja netonnut runkosarjassa 180 ottelussa 135 (56+79) tehopistettä. Liigauran 28 pudotuspeliottelussa Sipilän saldo on kaikkiaan 5+7.

Edelliset liigapelinsä Sipilä pelasi kaudella 2017–18, minkä jälkeen hän on pelannut 2. divisioonaa AC HaKissa ja HIFK:ssa.

– Into piukeana ja isolla motivaatiolla olen hypännyt täysipainoiseen harjoitteluun mukaan pitkän ”try-outin” jälkeen. Halu harjoitella, pelata kovaa, voittaa sekä haastaa itseä toi takaisin seuraan ja F-liigaan, Sipilä kertoo EräViikinkien uutisessa.

EräViikinkien seuraava ottelu on sunnuntaina 27. joulukuuta Nurmon Jymyä vastaan. Se pelataan Mosahallissa ilman yleisöä.

Aiemmin joulukuussa EräViikingit sai riveihinsä toisen paluumuuttajan Tommi Rosendahlin.

Iiro-Pekka Airola
Iiro-Pekka Airola
Toimittaja

Twitter: @ipairola