Viikon tulokset

Pääsarjojen tulokset ja koosteet viikolla 50 – Kainulaiset hirmuvireessä Seinäjoella, Welhojen tilanne käy tukalammaksi

13.12.
2020
Viikon tulokset

Oilers otti kaksi tiukkaa voittoa. Kuva: Esa Takalo

Miesten F-liigassa perä alkaa jäämään ja kärkiporukka erottumaan. Tässä pääsarjojen tulokset ja koosteet.

Oilers jatkoi voitokkaasti kaadettuaan ensin kotonaan EräViikingit 6–4 ja paria päivää myöhemmin SPV:n Seinäjoella 8–6. Sunnuntain nimi oli Justus Kainulainen, joka takoi SPV:n reppuun kammotehot 5+2. Velipoika Rasmus säesti vierellä neljällä syöttöpisteellä. Isäntien Joni-Arttu Sieppi osui kolmesti.

Miesten liigan lauantain ainokaisessa Nokia piti kovan syysvireensä yllä ottamalla selkeän 8–4-voiton siipirikosta Indiansista. Näätien Mikko Laakso pamautti hattutempun jo ottelun ensimmäiselle kympille.

Häntäpäässä Jymy ja Tiikerit ottivat todella arvokkaat voitot. Jymy haki 4–3-vierasvoiton Steelersistä Tommi Hakalan osuttua kahdesti. Tiikerit taas voitti Welhot Kuopiossa. Uusitussa ykköskentässä hyökänneet Joakim Lund ja Toni Rintala iskivät 2+1 mieheen. Voitot antoivat karsijan paikoilla majaileville joukkueille hengitystilaa. Welhot on nyt neljä pinnaa Jymyä ja viisi pistettä Tiikereitä perässä.

Naisten A-sarjassa sarjajumbo EräViikingit voitti pitkästä aikaa haettuaan yllätyspisteet perjantaina Loistolta. Sunnuntaina joukkue taipui kuitenkin selvästi Kooveelle lukemin 10–4. Koovee saalisti viikonlopulta neljä pinnaa sen hävittyä lauantaina jatkoajan jälkeen sarjan kärkeen nousseelle PSS:lle 4–5.

Divarissa SaiPa paranteli asemiaan, kun sen voitti ensin keskiviikkona O2:n kotonaan 6–3 ja lauantaina hegemoniakamppailussa Josban 4–3. Lappeenrantalaiset ovat nyt sarjassa neljäntenä kolme pinnaa kärkijoukkue FBC Turkua perässä. Turkulaiset voittivat perjantaina EV Akatemian 6–5. Divarin toisessa derbyottelussa Koovee taipui kotonaan Pirkoille 7–3.

Miesten F-liiga:

Perjantai 11.12.
Oilers – EräViikingit 6-4

Lauantai 12.12.
Nokian KrP – Indians 8-4

Sunnuntai 13.12.
Steelers – Jymy 6–8
SPV – Oilers 3–4

Welhot – Tiikerit 1–7

Naisten F-liiga A-sarja:

Perjantai 11.12.
FBC Loisto – EräViikingit 4-6

Lauantai 12.12.
Koovee – PSS 4-5 ja.

Sunnuntai 13.12.
Koovee – EräViikingit 10–4

Naisten F-liiga B-sarja:

Lauantai 12.12.
ÅIF – Steelers 11-2
O2-Jyväskylä – Welhot 5-7

Divari:

Keskiviikko 9.12.
SaiPa – O2-Jyväskylä 6-3

Perjantai 11.12.
Karhut – Rangers 7-6 Kari Sahan ottelukuvat
EV Akatemia – FBC Turku 5-6

Lauantai 12.12.
Josba – SaiPa 3-4
Koovee – Pirkat 3-7

Sunnuntai 13.12.
Koovee – SB Vantaa 7–5

Pääkallo.fi