Viikon kysymys

FBC Turun uskotaan voittavan Divarin – ”Siellä on tehty pitkään työtä kohti liigapaikkaa”

09.01.
2021
Viikon kysymys

FBC Turkuun uskotaan Divarissa. Kuva: Anssi Koskinen

Kysyimme viime viikolla viikon kysymyksessä, että mikä joukkue voittaa Divarin ja nousee sen myötä liigaan.

Selkäksi ykköseksi nousi FBC Turku, joka keräsi 38,6 prosenttia äänistä. Toiseksi eniten uskottiin Karhuihin, joka keräsi 18,1 prosenttia äänimäärästä. Kolmanneksi suosituin kohde oli Koovee, jota äänesti 14,5 prosenttia vastaajista.

Kolme joukkuetta pääsi 4,8 prosentin tulokseen, ja nämä olivat Pirkat, LNM sekä Saipa. Kaikkiaan ääniä sai 12 joukkuetta. Josban ja SB Vantaan voittoon ei uskonut kukaan vastaajista. Kärkikolmikko esiintyi äänestyksessä edukseen, mutta Divarin historian tuntien yllätyksiä voidaan aina nähdä.

FuriousT uskoi vahvasti turkulaisiin:

Mä uskon, että FBC Turku hoitaa tämän. Siellä on tehty pitkään työtä kohti liigapaikkaa ja löytyy todella kova joukkue, sekä suuria yksittäisiä pelaajia tiukkoihin peleihin. Johtoasemapelaaminenkin on nykyään uomissaan, voittoja ei enää hukata samalla tavalla kuin pari kautta sitten.

Toki nykyinen paras kolmesta playoff-systeemi antaa edelleen yllätyksen mahdollisuuden heikoimmille. Viime vuoden keväänä nimenomaan Beecee oli ainoana joukkueena hoitanut oman parinsa 2-0, ennen kuin sarjat menivät tauolle. Kaikki muut parit 1-1, mukaan lukien Jymyn vääntö, en muista ketä vastaan. Sillä nyt ei tähän kevääseen mitään merkitystä ole, paitsi jollain tapaa entistä vahvempi luotto siihen, että tästäkin keväästä tulee voitokas. Uskon, että tällä kertaa päätyyn asti.

Vähemmin perustein nostettiin Karhuja, Pirkkoja ja SaiPaa voittajaksi. Käyttäjä TummaPaahto teki vankan analyysin kaikista joukkueista, mutta oli valitettavasti poistanut sen eetteristä.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen