Liigat

Indians käynnisti fanilippukampanjan – mahdollisuus tukea seuraa ja hyväntekeväisyyttä

20.01.
2021
Liigat

Indiansin lippupaketin tuotoista puolet menevät hyväntekeväisyyteen. Kuva: Joni Winsten/Safeligt Oy


Westend Indiansin miesten liigajoukkue pelaa tällä viikolla kolme kotiottelua. Kaikki tyhjille katsomoille. Seura käynnisti fanilippukampanjan, jolla kerätään tukea seuralle ja hyväntekeväisyysyhteisö We4you:ta.

Indians isännöi keskiviikkona Suomen Cupin välierässä SPV:tä. Lauantaina se kohtaa Otahallissa OLS:n ja sunnuntaina Nurmon Jymyn. Koronarajoitusten takia otteluihin ei päästetä yleisöä, mutta seuraa ja samalla hyväntekeväisyyttä voi tukea ostamalla lippupaketteja, joihin sisältyy myös fanituotteita.

Ottelulippujen tuotosta 50 prosenttia menee hyväntekeväisyysyhteisö We4you:n toimintaan, jossa tuetaan vakavasti sairaita sekä erityistukea tarvitsevia lapsia ja nuoria.

– Näinä haastavina aikoina olemme seurana kiperässä tilanteessa, mutta meille on erittäin tärkeää jatkaa hyvän tekemistä, sillä emme ole ainoina ongelmien edessä, Indiansin toiminnanjohtaja Mika Leiponen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Koemme, että meillä on mahdollisuus tuottaa sidosryhmiemme kanssa yhä enemmän hyvää yhteiskunnalle ydintoimintamme lisäksi, Leiponen jatkoi.

– Heimon & We4youn arvomaailmat kohtaavat tässä luontevasti, ja yhteistyöllä saamme enemmän apua sitä tarvitseville lapsille ja nuorille, We4youn hallituksen puheenjohtaja Alexandra Procopé totesi.

Lippupakettien vaihtoehdot:
10 euroa: Ottelulippu + tarra
20 euroa: Ottelulippu + Ruutu 1kk katselukoodi
20 euroa: Ottelulippu + juomapullo
25 euroa: Ottelulippu + maski
25 euroa: Ottelulippu + kangaskassi
30 euroa: Ottelulippu + pipo
35 euroa: Ottelulippu + jumppakassi

Lähde: Indiansin tiedote

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira