Poimintoja siirtolistalta: Janne Jaanus Ruotsista Tiikereihin, Pasi Järvinen Kooveen maalille

Janne Jaanus edusti viimeksi Suomessa pelatessaan Indiansia. Kuva: Juhani Järvenpää

Janne Jaanus edusti viimeksi Suomessa pelatessaan Indiansia. Kuva: Juhani Järvenpää

Pääkallo kurkisti kansainväliselle siirtolistalle, josta löytyi muutama suomalaisittain kiinnostava nimi.

Aiemmin uutisoimme Mika Kohosen pelaajaoikeuksien siirtymisestä Storvretaan.

IFF:n sivuilta löytyvän siirtolistan mukaan alkukauden Ruotsin liigan jumboksi jumittuneessa Thorengruppenissa pelannut Janne Jaanus siirtyy Tiikereihin. Vaihto-opiskelujen perässä Uumajaan suunnannut Jaanus oli kokoonpanossa neljässä SSL-ottelussa, mutta jäi ilman tehopisteitä.

Tiikerit tiedotti Instagram-tilillään lauantaina juuri ennen puoltapäivää Indiansia, TPS:aa ja Tapanilan erää liigakentillä edustaneen hyökkääjän siirrosta. Kansainvälisen siirtolistan mukaan siirto on kuitenkin astunut voimaan torstaina 14.1.

Suomen siirtolistan mukaan kokenut Pasi Järvinen, 30, siirtyy Kooveen Divari-joukkueeseen. Suomisarjan Ilvestä alkukauden edustaneen Järvisen Kooveen riveihin astui voimaan 15.1. Koovee ei ole ainakaan vielä tiedottanut 242 liigaottelun Järvisen siirrosta.

Divarissa karsintaviivaa välttelevä Limingan Niittomiehet saa Niklas Äijälän takaisin Sveitsin NLB-seura Verbanosta. Niittomiehet kertoivat vuonna 2000-syntyneen hyökkääjän palaavan pohjoiseen loppukaudeksi. Äijälä on edustuskelpoinen jo viikonloppuna Niittomiesten kohdatessa Hawksin vieraissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön LNM Salibandy (@lnmsalibandy) jakama julkaisu

Lähteet: Kansainvälinen siirtolista, Suomen siirtolista