Divarit

Salibandyliitolta lisätietoja kauden jatkosta torstaina tai perjantaina

04.01.
2021
Divarit

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Salibandyn juniori- ja kilpatason sarjat olivat kaikki koronaviruspandemian vuoksi tauolla koko joulukuun ajan.

Etelä-Suomen rajoitukset tulivat voimaan marraskuun loppupuolella. Viimeisimmässä laajemmassa koronakartoitusuutisessa Salibandyliitto kertoi tilanteesta 11.12. ja silloin näytti siltä, että pelit eivät ala suoraan myöskään tammikuun alussa ainakaan useimmilla alueilla.

Päijät-Hämeessä on ainakin jo linjattu sen suuntaisia yleisötilaisuuksien rajoituksia, että pelit eivät jatkuisi ainakaan ennen 25.1. Salibandyn pääsarjat ovat jatkuneet normaalisti, vaikka peleihin ei ole voitu ottaa yleisöä.

Monia kiinnostaa nyt salibandykausien jatkon kohtalo, sillä pelit ovat olleet tauolla monessa paikassa jo noin 1,5 kuukautta. Salibandyliitto vastasi Twitterissä, että tarkempia päätöksiä on tulossa torstaina tai perjantaina.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen