Juniorit

Seinäjokelainen Tuulikki Kangasluoma palkittiin Urheilun hyväntekijä -palkinnolla – ”Hän on aina paikalla vastaanottamassa ja ohjeistamassa muita”

17.01.
2021
Juniorit

Tuulikki Kangasluoma puhui Salibandyliiton liittokokouksessa Seinäjoella 2017. Kuva: Juha Käenmäki

Aiemmin sekä salibandyliiton että Seinäjoen Peliveljien hallituksessa vaikuttanut Tuulikki Kangasluoma sai torstain Urheilugaalassa upean tunnustuksen. Yli 20 vuotta SPV:ssä vaikuttanut seinäjokelainen palkittiin mittavasta vapaaehtoistyöstään Urheilun hyväntekijä -palkinnolla.

Palkinnon perusteluissa Kangasluomaa kuvailtiin seuraavasti:

Hän on monen mielestä paras mahdollinen tehopakkaus edustamaan lukuisia kaltaisiaan toimijoita ympäri maan. Hän ei koskaan tee itsestään eikä tekemisistään numeroa, tärkeää on vain se, että homma toimii ja asiat etenevät. ”Kentäl eka, kentäl vika” voisi olla hänen mottonsa, sillä hän on aina paikalla vastaanottamassa ja ohjeistamassa muita ja päivän päätteeksi huolehtii, että kaikki on kunnossa.

TV-lähetyksessä Kangasluoma luonnehti tunnustusta hienoksi ja uskomattomaksi, jota hän ei ikimaailmassa osannut odottaa.

– Vaikka täällä lavalla olen minä, toivon, että ne kaikki sadat tuhannet Suomen urheilun hyväntekijät saavat sen kiitoksen mikä heille kuuluu, oli kyse sitten harraste-, kilpa- tai huippu-urheilusta. Ja tällaiselle kuin minä, oli mahtava tulla tällä kertaa tapahtumaan, jossa kaikki oli valmiina, eikä tarvinnut lopuksi jäädä siivoamaan, Urheilun hyväntekijä totesi suorassa lähetyksessä.

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira