HäSa: Sipronen joutuu leikkaukseen – edessä pitkä kuntoutus

Markus Sipronen on poissa pelikentiltä ensi syksyyn saakka. Kuva: Juhani Järvenpää

Markus Sipronen joutuu olemaan poissa pelikentiltä ensi syksyyn saakka. Kuva: Juhani Järvenpää

Steelersin parhaan pistemiehen Markus Siprosen kausi on ohi, kertoo Hämeen Sanomat. Polvivamma vaatii leikkaushoitoa.

Sipronen loukkaantui viime sunnuntain ottelussa Seinäjoella. Maanantaina otetut magneettikuvat kertoivat, että kyseessä on polvivamma.

– Leikkauspöytä odottaa. Edessä on vähintään kahdeksan kuukautta kuntoutusta, Sipronen kertoi Hämeen Sanomissa.

Hän myönsi hämeenlinnalaislehden haastattelussa, että fiilikset ovat tällä hetkellä aika surulliset.

– Mutta tahtotila on tietysti se, että polvi hoidetaan kunnolla kuntoon ja palaan vahvempana kentälle. Kyllä tästä ensi kaudeksi pelimies tehdään.

Siprosen loukkaantumisuutinen oli melkoista jobinpostia Steelersille, joka taistelee runkosarjan lopussa liigakarsintaan joutumista vastaan.

Jatko mietinnässä

Aiemmassa, ennen loukkaantumista annetussa Hämeen Sanomien haastattelussa Sipronen kertoi avoimesti tulevaisuuden pähkäilystään, jatkaako Steelersissä vai siirtyä muualle tavoittelemaan F-liigan kärkisijoja.

– Joka kevät ratkaisu on yhtä vaikea, olivat vaihtoehdot mitä vain. Päätöksessä haluaisi miellyttää kaikkia, mutta viime kädessä ei voi tehdä niin. Se on mahdotonta. Se on aina yksi suuri kamppailu, Sipronen kertoi Hämeen Sanomille.

– Vaakakupissa painaa monia eri asioita, ja on vaikeaa laittaa mitään yksittäistä asiaa toista paremmaksi. Haluan urheilijana eteenpäin ja myös maajoukkueeseen seuraavien vuosien aikana.