Liigat

Juuso Heikkisen mittava Happee-ura jatkuu – ”Vaikka tarjouksia on tullut ovista ja ikkunoista, niin raha edellä mennään!”

22.02.
2021
Liigat

Juuso Heikkisen rytkimistä nähdään Jyväskylässä myös seuraavat kaksi kautta. Kuva: Esa Jokinen

Kokeneen Juuso Heikkisen, 31, Happee-ura jatkuu. Jyväskyläläisseura tiedotti solmineensa kaksivuotisen jatkopahvin Happeeta kaudesta 2007-08 edustaneen Heikkisen kanssa.

– Vaikka tarjouksia on tullut ovista ja ikkunoista, niin raha edellä mennään! Eli jäädään vielä pariksi vuodeksi Happeeseen, Heikkinen veisteli Happeen tiedotteessa.

Heikkinen on edustanut 14 kautta kestäneellä liigaurallaan vain Happeeta. Laitahyökkääjä on pelannut yhteensä 344 runkosarjaottelua, tehden 244 maalia ja 140 syöttöä sekä 83 pudotuspelissä 55 maalia ja 34 syöttöä.

Tällä kaudella Heikkinen on summannut tehot 20+6.

– Sain hyvän startin kaudelle ja itseluottamusta on tullut koko ajan lisää. Siihen nähden kuinka paljon ketjukaverit ovat tarjoilleet mulle maalipaikkoja, tuo maalimäärä on hyvin alhainen. Semmoinen 20 ihan avopaikkaa on mennyt seinille tai olen kuljettanut kulmaan läpäreistä.

Runkosarjassa viidenneksi sijoittuva Happee lentää tällä hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa. Joukkue on hävinnyt vain kerran tämän vuoden puolella ja aiheutti viime viikolla Classicille kauden avaustappion liigakaukaloissa.

– Mitään muuta tavoitetta ei ole, kuin että Happee juhlii tänä vuonna Suomen mestaruutta. Sinne on vielä pitkä matka ja meidän on tehtävä paremmin hommia joukkueena kuin koskaan aiemmin. Luotan meihin ja tiedän, että tänä keväänä mennään pitkälle!, Heikkinen paalutti Happeen tavoitteita tiedotteessa.

Lähde: Happeen tiedote

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira