Kuukauden pelaajat on valittu – Tuomas Iiskola ja Flavia Rentsch palkittiin F-liigassa

Tuomas Iiskola pelaa huippukautta. Kuva: Juhani Järvenpää

Tuomas Iiskola pelaa huippukautta. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn pääsarjojen tammikuun parhaat pelaajat on valittu. Miesten F-liigasta parhaaksi valittiin Oilersin Tuomas Iiskola, naisten liigasta SSRA:n Flavia Rentsch ja Divarista Josban Lauri Piiroinen.

Nykyisin sentterinä viihtyvä Iiskola paukutti seitsemään peliin tehot 13+4.

– Iiskola ollut tosi terävä alkuvuodesta ja johtanut omaa kenttäänsä ja joukkuetta mallikkaasti, valinnan tehnyt Petteri Nykky perusteli.

Naisten F-liigan valinta osui sveitsiläisvahti Rentschiin, joka pysäytti palloja 82,7 prosentin varmuudella. Omiin upposi vain 3,67 maalia peliä kohden.

– SSRA:lla oli peräti neljä yhden maalin voittoa tammikuussa ja usein erottava tekijä oli tolppien välissä. Oli yksi Ankkojen takuunaisista läpi runkosarjan, naisten maajoukkueen päävalmentaja ja valinnan tehnyt Lasse Kurronen sanoitti.

Piiroinen on ollut koko kauden kovassa maalivireessä ja paukutti vuoden ensimmäisen kuukauden aikana tehot 12+1 kuuteen otteluun. Divarissa kuukauden pelaajan valitsevat kaikki Divarin valmentajat äänestämällä.

– Lauri on maalintekijä jumalan armosta ja urheilija isolla U:lla, Josba-valmentaja Antti Ruokonen hehkutti liiton sivuilla.