Liigat

Pohjonen allekirjoitti 2+1-vuotisen jatkosopimuksen – ”LASB on ollut itselle kuin toinen perhe”

22.02.
2021
Liigat

LASB voi tukeutua Santtu Pohjosen torjuntoihin ainakin seuraavat kaksi kautta. Kuva: Juhani Järvenpää

LASB tiedotti viime viikolla tärkeästä jatkosopimuksesta. Santtu Pohjonen, 23, jatkaa lahtelaisten tolppien välissä 2+1-mallisella sopimuksella.

– Olemme iloisia Santun halutessa jatkaa oranssisydämissä pitkällä sopimuksella. Hän kuuluu jo nyt maailman parhaiden maalivahtien joukkoon ja potentiaalia kehittyä vieläkin paremmaksi on olemassa rutkasti. Santtu antaa meille mahdollisuuden taistella pisteistä joka ilta, LASBin urheilujohtaja Teemu Varis kommentoi Pohjosen jatkosopimusta seuran tiedotteessa.

Seurahistorian ensimmäisiin pudotuspeleihin LASBin torjunut Pohjonen on pysäyttänyt tällä kaudella pallot 79,48 prosentin varmuudella. Lukema on sarjan paras yli 10 peliä pelanneiden maalivahtien osalta.

– Fiilikset ovat todella hyvät, saatiin toimiva paketti kasaan. Homma on toiminut Lahdessa hienosti ja LASB on ollut itselle kuin toinen perhe, joka pitää huolta ja välittää. Muualtakin tuli tarjouksia, mutta jatko tänne oli aika helppo valinta. Odotan innolla tulevaa, maalivahti totesi.

Pohjonen pelaa toista kauttaan oranssipaitojen riveissä. Yhteensä 162 runkosarjaottelua urallaan torjunut Pohjonen on edustanut aiemmin Nokian KrP:tä ja Steelersiä. Pohjosen palkintokaapista löytyy yksi SM-pronssi keväältä 2018 ja nuorten maailmanmestaruus vuodelta 2015.

Lähde: LASBin tiedote

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira