Viikon kysymys

Viikon kysymys: Montako MM-kultaa Suomi voittaa vuonna 2021?

23.02.
2021
Viikon kysymys

Suomi on miesten hallitseva maailmanmestari. Kuva: Ville Vuorinen/salibandy.fi

Suomi pelaa vuonna 2021 kaikkiaan jopa neljästä MM-kullasta aikuisten ja nuorten maajoukkueiden osalta.

U19-poikien MM-kisat tulisi pelata 27.4.-2.5 Tshekin Brnossa ja tyttöjen MM-kisat 5.-9.5. Ruotsin Uppsalassa. Loppuvuoteen mahtuu vielä lisää jännitettä, kun naisten kisat on ensiksi tarkoitus pelata 27.11.-5.12. Uppsalassa. Sen perään on tietysti edessä vuoden päätapahtuma suomalaisessa salibandyssa eli Helsingin MM-kotikisat 3.-11.12.

Unohdetaan hetkeksi se, että osa kisoista saattaa siirtyä tai voi jopa olla, että kisat jäävät pelaamatta koronaviruksen vuoksi. Neljien MM-kisojen vuosi on kuitenkin sen verran harvinainen, että se olisi toteutuessaan hieno kavalkadi.

Eli montako MM-kultaa Suomi ottaa näistä kisoista? Perusteluissa voi kertoa mitkä kisat Suomi on mahdollisesti voittamassa.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen