Entinen Suomen maajoukkuepelaaja palaamassa Ruotsin liigaan? – ”Pelaan niin kauan kuin se on hauskaa”

Länsinaapurissa Mira Wickmania huhuillaan takaisin liigakentille. Kuva: IFF

Länsinaapurissa Mira Wickmania huhuillaan takaisin liigakentille. Kuva: IFF

Innebandymagazinet uutisoi viikonloppuna, että entinen Suomen maajoukkuepelaaja Mira Wickman saattaisi olla palaamassa pääsarjaan.

Wickman, 26, on pelannut kaudesta 2018-19 lähtien 1-divisioonan (3. korkein) Skälby IBK:ssa. Jos Wickman palaa huippusalibandyn pariin olisi osoite todennäköisesti Rönnby, jossa suomalainen pelasi vuosina 2014-2016.

Lähteenään Innebandymagazinet käytti västeråsilaista paikallislehti VLT:tä, jonka mukaan Wickman harjoittelee Rönnbyn kanssa kahdesti viikossa. Suomalaissentteri myös kommentoi mahdollista paluutaan paikallislehdelle. Hyvin arvoitukselliseen sävyyn.

– Pelaan niin kauan kuin se on hauskaa ja jos haluan tehdä paluun Rönnbyyn, niin se tapahtuu jos on tapahtuakseen, Wickman sanoi VLT:lle.

Wickman debytoi kotoisessa Salibandyliigassa vain 15-vuotiaana kaudella 2009-10. Hän ehti edustaa SB-Prota viiden kauden ajan ennen siirtymistään länsinaapuriin. SSL:ssä Wickman pelasi neljä kautta. Ensin kaksi kautta Rönnbyssä ja seuraavat kaksi KAIS Morassa. Suomalaisen tililtä löytyy yksi SM-kulta ja kolme hopeaa. Ruotsissa kaulaan on ripustettu kolme hopeista mitalia. Myös MM-areenoilta tarttui hopeinen mitali joulukuussa 2017 Wickmanin toistaiseksi ainoassa MM-turnauksessa.

Lähteet: Innebandymagazinet, VLT