ErVin naisille uusi päävalmentaja – Raine Laine ottaa vetovastuun ensi kaudella

Raine Laine on ErVin naisten päävalmentaja ensi kaudesta alkaen. Kuva: EräViikingit

Raine Laine on ErVin naisten päävalmentaja ensi kaudesta alkaen. Kuva: EräViikingit

EräViikingit julkaisi keskiviikkona tulevan kauden päävalmentajansa. Raine Laine, 49, teki seuran kanssa 2+1-vuotisen päävalmentajasopimuksen.

Laine on toiminut tällä kaudella ErVin B-poikien valmennuksessa. Viime kaudella hän oli vetovastuussa Steelersin miesten liigajoukkueesta loppukauden ajan. Kokenut valmentaja ja meritoitunut ex-pelaaja toimii siviilipuolella opettajana.

– Haluan kiittää seuraa tästä upeasta mahdollisuudesta, että pääsee näin mahtavaa joukkuetta valmentamaan. Haluan samalla kiittää myös Villeä ja hänen nykyistä tiimiään upeasta työstä, mikä alkaa näkymään nyt enemmän ja enemmän. Toivon, että pystymme joukkueen kanssa jatkamaan sitä viitoitettua tietä ja viedä tätä asiaa eteenpäin. Haluamme tuoda joukkueeseen yhteistä tekemistä, draivia sekä halua mennä kohti uusia ulottuvuuksia, Laine kommentoi ErVin sivuilla.

ErVin naisten kausi jatkuu tällä hetkellä NLA:n pudotuspeleissä, jonne paikka aukeni pudotuspelikarsintojen kautta. Päävalmentajana on nyt vielä Ville Turunen, joka korvasi Markus Huhtimon lokakuussa.

Valmennustiimiin julkaistiin myös toinen nimi. Fysiikkavalmennuksesta aiemmin toiminut Heidi Petrell ottaa aiempaa isomman roolin joukkueen valmennuksessa.

– Nöyrästi kiitän Rainea siitä, että hän on valinnut minut tähän tehtävään jatkamaan joukkueen mukana. Tämän kauden olen ollut fysiikkapuolella, mutta ensi kaudella tosiaan sitten kokonaisvaltaisemmin. Joukkueen kanssa olemme tämän kauden aikana ehtineet tutustua ja täytyy sanoa, että se on fantastinen. Se on täynnä nuorta intoa, taitoa ja potentiaalia. En malta odottaa tulevaa, Petrell sanoitti.