Liigat

Ilkka-Pohjalainen: Koposelta rajua kritiikkiä TPS:n maajoukkuepelaajille – ”Niin ala-arvoista ja sairastakin käytöstä”

14.03.
2021
Liigat

TPS-SPV vaikutti ulospäin reilulta ja rehdiltä sarjalta, vaikka välillä vähän laidat rytisikin. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja SPV mittelivät lauantaina viidennen kerran puolivälierien merkeissä Turussa. TPS voitti tiukan pelin 5-4 Toni Salmisen osuttua viimeisellä minuutilla.

Samalla turkulaiset varmistivat paikkansa F-liigan välierissä. Vastaansa TPS tulee saamaan Esport Oilersin. SPV:n päävalmentaja Tommý Koponen oli ilmeisen käärmeissään kommentoidessaan sarjaa Ilkka-Pohjalaiselle.

– Tässä sarjassa nähtiin Tepsin suunnasta maajoukkuepelaajia myöten niin ala-arvoista ja sairastakin käytöstä tuolla kentällä, että olen sikaylpeä siitä, etteivät tämän logon alla pelaavat sellaiseen syyllisty, Koponen jyrisi lehdelle.

Toinenkin kova kommentti pääsi SPV-valmentajan suusta.

– Olen isossa kuvassa vähän surullinen suomalaisen salibandyn puolesta. Tämä on nousussa ja kun olen pitkään ollut lajin parissa, niin olen siitä huolestunut. Jos yhteiskunnassa puhutaan someraivosta, niin valitettavasti joudun toteamaan, että sitä on tullut myös huippusalibandyyn, SPV-valmentaja sanoitti.

Itse jutussa konkarivalmentajan purkausta ei avattu sen tarkemmin kummankaan lausunnon osalta. Pelaajia tai heidän tekemiään ”tempauksia” ei avattu mitenkään, mutta ei TPS:ssa toki kovin montaa maajoukkuepelaajaa ole. Yleisesti ottaen TPS-SPV -puolivälieräsarja oli varsin siisti ulospäin, eikä suurempia ylilyöntejä nähty.

Koponen kiitteli jutussa myös omiensa esityksiä ja antoi TPS:lle tunnustusta ottelusarjasta.

Ilkka-Pohjalaisen juttu

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen