Divarit

Koovee-hyökkääjä ajettiin suihkuun erikoisesta tilanteesta – katso video kurinpitoonkin edenneestä tilanteesta

10.03.
2021
Divarit

Koovee ja Liminka väänsivät tasaisen puolivälieräsarjan. Kuva: Esa Takalo

Miesten Divarissa ratkottiin tiistaina välieräpaikkoja. Tampereen Kooveen ja LNM:n välisestä pelistä ei draamaa uupunut, kun Limingan Niittomiehet selvittivät tiensä välieriin 5-4-jatkoaikavoitolla.

Kooveen avausmaalin iskenyt kapteeni Jere Oksanen ajettiin suihkuun pelikellon näyttäessä 34.00. Videon perusteella Oksanen pakittaa kohti LNM:n maalia katsoen samalla LNM:n vaihtopenkkiä kohti. Samalla Oksasen maila osuu liminkalaispuolustajaan, joka kävelee hyökkääjää kohti. Pallo ei ole tilanteessa vielä pelissä, sillä Koovee on käynnistämässä vapaalyöntiä omalta alueelta.

Punaisen kortin myötä tilanne eteni videotuomarin käsittelyyn, joka taasen lähetti tapauksen eteenpäin kurinpitoon. Jatkotoimenpiteistä ei ole tiedotettu. Oksasen uralle ulosajo oli ensimmäinen ainakin pääsarjatasolla.

Viiden minuutin ylivoima ei johtanut vieraiden maaleihin, vaikka LNM sai pelata kaksi minuuttia kahden pelaajan ylivoimalla Ville Kangasmäen saatua jäähyn protestoinnista. Koovee johti peliä neljästi, mutta menetti johdon joka kerta. Voittomaalin iski Niko Latvakoski jatkoajalla. LNM:n sankari oli neljästi maalannut Iiro Savela.

LNM voitti sarjan voitoin 2-1. Muita välieriin edenneitä joukkueita ovat Karhut sekä SaiPa.

Oksasen ulosajo:

Maalikooste:

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen