Kooveelta huima nousu, SB-Pro voiton päässä välieristä – viikon 11 tulokset ja koosteet

Koovee nousi sillasta voittoon ja tasoitti puolivälieräsarjan. Kuva: Esa Takalo

Sunnuntaina naisten puolivälierissä yhtä vailla kaikki sarjat tasoittuivat. Pääkallo keräsi yhteen kaikki viikon tulokset ja koosteet.

Naisten puolivälierien ensimmäisessä ottelussa Koovee esitti huiman nousun. Se oli toisen erän lopussa jo 2–5-tappiolla vierailija PSS:lle, mutta kavensi juuri ennen taukosummeria. Päätöserän Koovee vei tylysti 4–0 ja tasoitti ottelusarjan. Kooveen tavoin myös kotonaan voittanut EräViikingit ja vieraista täplän hakenut FBC Loisto tasoittivat ottelusarjansa.

Ainoastaan SB-Pro onnistui voittamaan viikonloppuna kahteen kertaan. Kokenut ryhmä oli TPS:aa vastaan 3–5-tappiolla viimeisen vitosen alussa, mutta se onnistui kirimään tasoihin. Jatkoaikaa pelattiin vajaat 13 minuuttia, kunnes Ina Leminen (2+1) täräytti nopean seinäpelin päätteeksi voittomaalin.

Puolivälierät jatkuvat keskiviikkona. Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Divarin finaaleissa Rangers aiheutti Karhuille porilaisten ensimmäisen tappion tämän vuoden puolella. Viimeksi marraskuun puolivälissä hävinnyt Karhut ehti voittaa 20 sarjaottelua peräjälkeen. Toisen finaalin ratkaisu nähtiin ottelun lopussa. Rangersin Markus Fredriksson maalasi rangaistuslaukausesta voittomaalin ajassa 57.47.

1–1-tilanteessa oleva finaalisarja jatkuu keskiviikkona Porissa. Liigaan nousee kolmella voitolla.

Sunnuntai 21.3.
Steelers – Jymy 3–4 (Jymy voitti playout-sarjan 3–2. Steelers kohtaa Divarin finaalin hävinneen joukkueen liigakarsinnassa)