Raholasta ei löytynyt rakkauden tähtipölyä, eikä Kuitusta lehdistötilaisuuteen – ”Kaverin taustat keskittyy johonkin kentän pölyisyyteen”

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Nokian KrP isännöi perjantaina Tampereen Classicia Raholassa. Kotijoukkue oli pelissä etevämpi Henri Johanssonin jatkoaikamaalin myötä lukemin 6-5.

Pirkanmaan paikallisjoukkueiden välillä on leiskunut erityistä lempeä viime aikoina. Jo edellisen ottelun lehdistötilaisuudessa nähtiin rakkauden osoituksia KrP-valmentaja Jarmo Härmän sekä Classic-valmentaja Samu Kuitusen välillä.

Vaan niin vain joutui Härmä jatkamaan tällä kertaa toimittamaan yksin soidinmenojaan, sillä Kuitusta ei voinut perjantain lehdistötilaisuudesta bongata. Classic-pääkäskijän virkaa toimitti apuvalmentaja Henri Toivoniemi.

KrP-pääluotsi näki parhaakseen tuoda muutamia asioita esille omalta näkövinkkeliltään noin seitsemän minuutin kohdalla videolla. Härmä esitti kysymyksen viitaten edelliseen peliin, jossa Classicin Samu Kuitunen syytti KrP-pelaajia useammista polvitaklauksista. Härmä siis itse syytti sitä ennen Janne Lammista samaisesta rikkeestä.

Härmä sanoi, että seurassa (Classic) on mukana paljon hienoja valmentajia ja pelaajia, mutta taustoista voi olla montaa mieltä, ja saattoi viitata myös edellisen pelin haastattelutilaisuuteen. Härmä myös kiitteli siitä, että kaksi Lammisen rikettä meni ottelusta kurinpidon tutkintaan otteluvalvojan ansiosta.

Näytti jo siltä, että lehdistötilaisuus on ohi, mutta Härmä heitti loppuun vielä yhden kierrepallon.

– Sillain ihmetyttää vain, että kaverin taustat keskittyy johonkin kentän pölyisyyteen ja soittelee liittoon ja ympäriinsä siitä asiasta. Se on kyllä jotenkin outoa. En voi ymmärtää, että heidän menestysaurallaan tämmöisiin alennutaan, KrP-valmentaja ihmetteli jokseenkin aiheesta.

Jopen Cornerin isäntä, Jope, vakuutti että alusta oli hiekkapuhallettu ja pesty ennen peliä. KrP otti asiaan kantaa myös otteluennakossaan.

Toimenpiteistä Pääkallo ei osaa sanoa mitään, mutta tietojemme mukaan paikan päällä oli toden totta F-liigan toiminnanjohtaja tarkastamassa Raholan kentän kuntoa pölyisyysasteen osalta. Rakkauspölyä ei ollut lattiassa, mutta ilmassa sitä tuntuu leijailevan pelistä toiseen.

Itse sarjahan on erittäin kutkuttavassa 2-2-tilanteessa. Pelit jatkuvat sunnuntaina Tampere Areenalla ja finaaleihin pääsee neljällä voitolla.

Esa Takalon ottelukuvat

Lehdistötilaisuus:

Maalikooste: