Welhot nappasi vahvistuksen Lappeenrannasta ja tiedotti neljästä jatkosopimuksesta

Silva Jääskeläinen vaihtaa Etelä-Karjalan Pohjois-Savoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Silva Jääskeläinen vaihtaa Etelä-Karjalan Pohjois-Savoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Naisten F-liigan B-sarjassa viidenneksi sijoittunut Welhot tiedotti hankkineensa Silva Jääskeläisen SaiPa:sta. Seura julkaisi myös jatkosopimuksia.

Hyökkääjänä viihtyvä ja muutaman erittäin näyttävän veivirankkarin upottanut Jääskeläinen, 26, iski päättyneellä kaudella 18 otteluun tehot 10+13=23. Viiteen pudotuspelikarsintamatsiin Jääskeläinen kirjautti 4+4=8 pistettä. Hän on edustanut aiemmalla liigaurallaan NST:tä ja Happeeta.

– Hyvillä fiiliksillä olen tulossa Welhottariin ja Kuopioon. Uskon että joukkueessa on paljon potentiaalia, kun vaan palaset loksahtavat kohdalleen. Poikien kanssa yhteisharjoittelu kuulostaa todella lupaavalta. Joukkueeseen pyrin tuomaan mukanani hyviä pukukoppijuttuja ja tinkimätöntä asennetta, niin reeneissä kuin peleissä. Ja voihan se olla, että veivit on ensi kaudella vielä hienompia kun on taikasauva kädessä, Jääskeläinen kommentoi kuopiolaisseuran tiedotteessa.

Jääskeläisen kiinnityksen ohessa Welhot julkaisivat neljä jatkosopimusta. Hyökkääjä Kiia Kokko sekä puolustajat Sofia Pykäläinen, Mira Kytöaho ja Marika Lappi jatkavat ensi kaudella Kuopiossa.

Lähde: Welhojen tiedote