Liigat

Happee vahvistuu – Laiti Espoosta Jyväskylään

10.04.
2021
Liigat

Niko Laitin pelit jatkuvat Happeessa. Kuva: Juhani Järvenpää

Jyväskylän Happee julkaisi viikonloppuna Niko Laitin pelaajasopimuksen. 20-vuotias pelaaja on solminut Happeen kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Laiti on pelannut urallaan 75 liigapeliä, joista 58 Indiansissa ja loput Oilersissa. Viimeisen kahden kauden aikana Laiti iski tehot 31+16 Indiansissa. Oilersissa tilille kertyi vain yksi syöttöpiste vähäisen vastuun vuoksi.

– Erittäin hyvillä fiiliksillä Happeeseen siirrytään! Pitkien pohdintojen jälkeen päätin ottaa isoja askeleita elämässä kohti unelmia ja opiskeluiden perässä. Se kokonaisuus, minkä Happee ja Jyväskylä pystyy tarjoamaan veti isosti puoleensa!

– Happee on täynnä hyviä pelaajia ja se, miten asioita hoidetaan myös taustalla on huippuluokkaa. Myös kavereilta olen kuullut Happeesta sen verran, että kammo rytke joka reeneissä sekä peleissä ja 100 % painetaan yhdessä hommia, jäätävän kotiyleisön säestämänä tietenkin, Laiti kommentoi Happeen kotisivuilla.

Happeen uutinen

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen