Liigat

”Hienoa päästä toteuttamaan yksi unelma” – Nokialle yhdistetty huippulupaus jatkaa Karhuissa

22.04.
2021
Liigat

Juuso Aholan ja Karhujen kausi päättyi nousujuhliin. Kuva: Juhani Järvenpää

Juuso Ahola jatkaa F-liigaan nousseen Karhujen riveissä. Porilaiset tiedottivat myös tehneensä jatkosopimukset Julius Tuomisen ja Aatu Tommilan kanssa.

17-vuotias Ahola on Karhujen oma kasvatti ja ikäluokkansa kovimpia talentteja. Ahola keräsi päättyneellä kaudella runkosarjassa tehot 15+17=32 ja pudotuspeleissä 4+10=14. Divaripelejä Aholalle on kertynyt kaiken kaikkiaan 43 ja pisteitä 41+37=78.

Aholaa huhuiltiin muun muassa pronssijoukkue Nokian KrP:n paitaan, mutta hän kertoi Karhujen tiedotteessa halunneensa aloittaa liigauran tutussa ympäristössä.

– Hienoa päästä toteuttamaan yksi unelma ja pelata kotikaupungissa liigaa. Vauhti tulee olemaan varmasti kovempi ja saa myös pelata kovempaa, sillä ihan jokaista laidan yli menoa ei vihelletä, Ahola totesi porilaisten tiedotteessa.

Aholan tavoin juniori-ikäinen Julius Tuominen, 19, jatkaa Porissa. Tuomiselle on kertynyt uransa aikana yhteensä 32 Divaripeliä ja pisteitä 8+9=17. Kesken viime kauden joukkueeseen noussut Aatu Tommila liittyi myös sopimuspelaajien listaan. 20-vuotias seuran oma kasvatti iski 17 runkosarjaotteluun 11+6=17 ja pudotuspeleihin 6+1=7.

– Eiköhän se jokaisen nuoren jätkän unelma ole tuolla pelata, maailman parhaita vastaan! Haastavaa varmasti tulee olemaan, mutta luottavaisin mielin lähdetään pelaamaan, Tommila sanoitti.

Lähde: Karhujen tiedote

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira