M-Teamille tärkeitä jatkosopimuksia – parhaat pistemiehet jatkavat Ruskeasuolla

Aki Mäkinen, Eetu Erkkilä ja Jesse Jokelainen pukevat M-Teamin sinistä paitaa päälle jatkossakin. Kuva: Juhani Järvenpää

Aki Mäkinen, Eetu Erkkilä ja Jesse Jokelainen pukevat M-Teamin sinistä paitaa päälle jatkossakin. Kuva: Juhani Järvenpää

Divarin runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut ja puolivälierissä pudonnut M-Team julkaisi jatkosopimuksia varsin tyylikkään videon kera.

Hyökkääjät Eetu Erkkilä, Max Syrjälä, Kaidu Valjakka ja Jesse Jokelainen, puolustajat Ville Rautakoura, Niklas Niemi ja Aki Mäkinen sekä maalivahti Marcel Straubhaar jatkavat helsinkiläisseurassa myös ensi kaudella.

Erkkilä oli M-Teamin viime kauden paras pistemies tehoin 23+19=42. Runkosarjan pistepörssissä 22-vuotias hyökkääjä oli seitsemäs.

– Omasta mielestä kausi sujui oikein mainiosti. Rooli edellisiin kausiin oli hiukan erilainen mutta peli kulki mieluisasti. Luottavaisin mielin lähdetään ensi kauteen. Joukkueesta löytyy vielä paljon käyttämätöntä potentiaalia niin hauska nähdä ketkä nousevat tulevan kauden vastuunkantajaksi, Erkkilä kommentoi seuran tiedotteessa.

Jokelainen oli M-Teamin toiseksi paras pistenikkari ja kovin maalintekijä viime kaudella tehoin 26+7=33. Niin ikään jatkot sorvanneet Max Syrjälä (13+17=30), Aki Mäkinen (8+19=27), Ville Rautakoura (16+7=23), Niklas Niemi (11+12=23) ja Kaidu Valjakka (13+4=17) olivat joukkueen sisäisesessä pistepörssissä sijoilla 4-8. Straubhaar oli joukkueen ykkösvahti viime kaudella pysäyttäen palloja 74,49 prosentin varmuudella.

Päävalmentaja Teemu Kalinaisen mukaan ryhmä on lähes valmis.

– Joukkueen runko on nyt kasassa ja enää haetaan pelaajia muutamiin rooleihin. Neuvotteluja näiden täyttämiseksi on käynnissä. Tavoite on saada kasaan taitava, järkevä ja sitkeä ryhmä, Kalinainen kuvaili M-Teamin tiedotteessa.

Lähde: M-Teamin tiedote