Muuttoliike Kuopiosta Ouluun jatkuu: OLS nappasi Roni Väänäsen – oululaisilla jo 27 sopimuspelaajaa

Roni Väänäsen liigaura jatkuu Oulussa. Kuva: Jarmo Koskela

Roni Väänäsen liigaura jatkuu Oulussa. Kuva: Jarmo Koskela

OLS tiedotti vahvistavansa liigajoukkueen puolustusta Welhoista saapuvalla Roni Väänäsellä. 1+1-mallisen sopimuksen sorvanneesta Väänäsestä tuli jo OLS:n 27. sopimuspelaaja.

Vuonna 1995 syntynyt Väänänen on pelannut urallaan 83 liigaottelua tehoin 8+6 ja Divarissa otteluita on kasassa 58 tehoilla 5+12. Jykevä puolustaja on OLS:n joukkueen kasaamisesta vastaavalle Jani Lipsaselle tuttu pelimies Welhot-vuosilta.

– Olin Ronille ilmoittanut, että Oulusta hänelle löydetään aina pelipaikka, jos siirtyminen kiinnostaa. Nyt tuli sitten Welhojen putoamisen vuoksi aika, kun Roni koki, että on aika vaihtaa maisemaa. Saadaan Ronista joukkueeseen pelaaja, joka tuo peruspelaamiseen fyysisyyttä ja jämäkkyyttä. Meillä on nyt todellakin kova kilpailu pelipaikoista ja Ronikin sen tiedostaa, ettei paikka pelaavasta kokoonpanosta aukene vain ilmoittautumalla mukaan, mutta persoonana hän on sellainen, että on valmis haasteeseen, Lipsanen taustoitti tiedotteessa.

OLS:n harjoitusryhmä on tällä hetkellä laaja. Pelaajasopimuksia oululaisilla on 27 kappaletta, jonka lisäksi harjoitusringissä on myös sopimuksettomia pelaajia.

Oululaisseura kertoi tiedotteessaan, että neuvottelut ovat edelleen kesken viime kauden parhaan pistemiehen Juho Sorrin ja ”vonkaleen” kanssa. Viime kauden joukkueesta sivussa ovat tällä hetkellä Antti Vikstedt, Otto Kurronen sekä pitkän linjan OLS-pelaajat Mikko Saarnio ja Niko Kvist.

OLS:n sopimustilanne:

Maalivahdit:
Roni Tuononen (Welhot)
Vinski Kivilompolo
Iiro Rantaniemi
Riku Panuma

Puolustajat:
Tommi Wiander
Olli Wikstedt
Olli-Matti Virrankari
Kosti Lehto
Eetu Ijäs
Lauri Tiira
Otso Tornberg
Veeti Lahtinen
Atte Savolainen (OFBC)
Väinö Mertaniemi (Merikoski SBT)
Teemu Harle (Welhot)
Roni Väänänen (Welhot)

Hyökkääjät:
Valte Karvonen
Aapo Rantaniemi
Anssi Välitalo
Matias Tiira
Matti Viitajylhä
Riku Ruonakangas
Asla Veteläinen
Joona Alatorvinen
Valtteri Parviainen
Tuukka Kivioja
Olli Kinnunen (TPS)

Harjoitusryhmässä mukana ilman sopimusta:
Mika Hirsikorpi
Niko-Petteri Holappa
Kalle Keskitalo
Petri Niemelä
Kimi Vänttilä (SSRA)

Lähde: OLS:n tiedote