Ulkomaat

NAFL:n Jaguarsilta komeita kaappauksia – Indiansin Teppo Salo ja Rangersin Atte Silvennoinen rapakon taakse

20.04.
2021
Ulkomaat

Kuvassa hymyilevä Teppo Salo nähdään ensi kesänä NAFL-parketilla. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn Yhdysvaltain pääsarjassa NAFL:ssa pelaava Fort Worth Jaguars jysäytti ilmoille pari kovan luokan hankintaa. Indiansin Teppo Salo ja Rangersin Atte Silvennoinen liittyvät joukkueeseen kesäkaudeksi.

Salo (s. 1997) on ensimmäinen NAFL-joukkueeseen hankittu F-liigapelaaja. Indians-hyökkääjä on pelannut liigassa 59 peliä (25+21) kahden viime kauden aikana. Salo pelasi sitä ennen Kirkkonummi Rangersissa, joka on molempien pelaajien kasvattiseura. Divarissa Salo takoi 30 otteluun tehot 23+13. Salo on monipuolinen hyökkääjä ja voi pelata joko sentterinä tai laidalla.

Silvennoinen (s.1996) on esiintynyt Divarissa 78 kertaa Rangersin ja Loviisan Torin riveissä. Tehoja toiseksi korkeimmalla sarjatasolla on kertynyt kaikkiaan 32+32.

Salon ja Silvennoisen kaappausta voi pitää toistaiseksi NAFL:n kovatasoisimpana. Kummankaan ensi kauden edustusoikeus Suomessa ei vaarannu NAFL:ssa pelaamisesta.

NAFL pelataan neljän joukkueen voimin kesäkuun lopusta alkaen. Mukana ovat Jaguarsin lisäksi Texas Tornadoes, Cleveland Bucks ja Fresno Force.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen