Divarit

Pirkoilla kasassa 10 pelaajasopimusta – uusi maalivahti löytyi Nokialta

26.04.
2021
Divarit

Oskari Västilä on yksi Pirkkojen kanssa jatkosopimuksen tehneistä pelaajista. Kuva: Esa Takalo

Miesten Divariin valmistautuva Pirkkalan Pirkat on julkistanut sosiaalisen median kanavillaan kahden viime viikon aikana 10 pelaajan sopimukset ensi kaudeksi. Julkistettujen sopimusten joukossa on kaksi maalivahtia ja kahdeksan kenttäpelaajaa.

Toistaiseksi julkistetuista pelaajista kahdeksan on tuttuja Pirkoista myös viime kaudelta. Näiden joukossa on myös maalivahti Lauri Vähätalo, joka siirtyi loppukaudeksi pelaamaan Divarikarsintaa Ilvekseen, mutta palaa nyt Pirkkalaan.

Kokonaan uusina kasvoina Pirkkoihin liittyvät maalivahti Juho Saros Nokian KrP:n organisaatiosta sekä Kyröskosken Ponsin 2. divisioonajoukkueen sisäisen pistepörssin kärkinimi Tomi Kolkkanen, jolla on myös liigakokemusta Nokian KrP:n riveistä kausilla 2014-16.

Pirkkalan Pirkat jatkaa sopimusjulkistuksia sosiaalisen median kanavissaan tulevalla viikolla.

Pirkkojen sopimustilanne (suluissa pelaajan edellinen seura, jos ei Pirkat):

Maalivahdit:
Juho Saros (Nokian KrP Akatemia)
Lauri Vähätalo (Ilves)

Kenttäpelaajat:
Kalle Koivunen
Tomi Kolkkanen (KyPo)
Tomas Laitinen
Eetu Lumiala
Miska Pöysäri
Toni Rantala
Tino Välimaa
Oskari Västilä

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira