Liigat

SaiPa jatkaa Soikkelin komennossa – entinen maajoukkuepuolustaja liittyy valmennustiimiin

25.04.
2021
Liigat

Toni Soikkeli luotsasi SaiPan voiton päähän pudotuspeleistä. Kuva: Esa Jokinen

Toni Soikkeli jatkaa SaiPa Salibandyn naisten edustusjoukkueen päävalmentajana, lappeenrantalaisseura tiedottaa.

SaiPa sijoittui päättyneellä kaudella F-liigan B-sarjan ykköseksi. Pudotuspelikarsinnoissa joukkue taipui EräViikingeille tiukan sarjan jälkeen voitoin 2–3.

– Hyvät on fiilikset tähänkin kauteen lähdettäessä. Joukkue tulee vähän muuttumaan, mutta suurin runko tulee pysymään hyvin kasassa. Viime kaudesta jäi juuri sopivasti nälkää tulevaan kauteen, Soikkeli totesi SaiPan tiedotteessa.

Valmennukseen tulee täydennystä, kun Laura Kokko ja Simo Kettunen liittyvät tiimiin. Kokko on entinen NST:n kapteeni. Hänen tililtään löytyy yli 300 liigapeliä ja 74 maaottelua. Palkintokaapissa on kaksi SM-kultaa ja yhteensä 10 SM-mitalia. MM-kisoissa Kokko edusti Suomea kolmesti vuosina 2009, 2011 ja 2013. Kettunen taas on pelannut Salibandyliigaa TPS:n ja Indiansin riveissä.

– Olen erittäin iloinen, että sain Simon ja Lauran mukaan remmiin. Simon kanssa on pitkä historia ja tunnetaan toisemme erittäin hyvin, sekä ajatellaan pelistä samalla tavalla. Laura on erittäin mielenkiintoinen vahvistus nippuumme. Laura on pelaajana kaiken voittanut. Hän on ollut maajoukkueen kapteeni eli kertoo jo paljon, millainen nainen on kyseessä. Vaikka valmennus kokemusta ei paljoa vielä ole niin en usko, että se näkyy missään. Ilolla odotan yhteistyötä. Tiedän myös, että joukkueen pelaajille tämä on huippu juttu, päävalmentaja luonnehti tulevia adjutanttejaan.

Päättyneellä kaudella valmennuksessa mukana olleet Mika Tuutti sekä maalivahtivalmentaja Juho Meuronen jatkavat myös tulevalla kaudella. Myös Iiro Härkönen jatkaa joukkueen fysiikkavalmentajana.

Pelaajasopimuksista SaiPa tiedottaa piakkoin.

Lähde: SaiPan tiedote

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira