Steelers ei jättänyt Rangersille saumoja toisessakaan ottelussa – liigapaikka katkolla keskiviikkona Hämeenlinnassa

Markus Hautaoja (oik.) oli Steelersin tehomies Teräsmiesten hakiessa toisen täplän Rangersin vieraana. Kuva: Juhani Järvenpää

Steelers otti liigakarsintasarjan toisen voittonsa Rangersista. Divarijoukkueen kotiluolassa pelattu toinen ottelu meni hämeenlinnalaisten nimiin lukemin 8–3.

Steelers avasi ottelun vahvasti. Se johti ensimmäiselle erätauolle siirryttäessä 2–0, vaikka hukkasi rangaistuslaukauksen ja Rangersin maalissa Tuomas Tokila torjui yhdeksän laukausta. Pelin puolivälissä Steelers siirtyi jo 4–0-jotoon Niko Einiön (2+0) maalilla. Nicholas Rajala toi isännille pientä toivon kipinää toisen erän lopussa, mutta se sammutettiin kolmannen alussa.

Pelimiesten kympin alkuun Steelersin illan tehomies Markus Hautaoja (2+1) siirsi vieraat jo 7–1-johtoon. Rangers osui 53. ja 54. minuutilla, mutta kiri jäi siihen. Pieti Alatalo (1+1) viimeisteli Teräsmiesten 8–3-voittolukemat tyhjään rysään kuusi sekuntia ennen loppua.

Eero Kosonen pysäytti Steelersin maalilla 18 laukausta. Virkaveli Tokila venyi pallon tielle 15 kertaa.

Steelers siirtyi liigakarsintasarjassa 2–0-johtoon. Sarjan voittoon vaaditaan kolme voittoa. Liigapaikka on näin ollen katkolla Hämeenlinnassa keskiviikkona, kun joukkueet kohtaavat kolmannessa ottelussa.