Liigat

Steelers kiinnitti hyökkääjän LASBista – kapteeni ja syksyn tehotykki jatkavat Teräsmiehissä

24.04.
2021
Liigat

Teuvo Kinnunen sekä taustalla kurkkiva Jarno Mäkinen jatkavat Hämeenlinnassa. Kuva: Esa Takalo

Liigakarsintojen kautta paikkansa F-liigassa lunastanut Steelers tiedotti pelaajasopimuksista. Kapteeni Jarno Mäkinen syksyllä ennen loukkaantumistaan liekehtinyt Teuvo Kinnunen sekä maalivahti Pietari Jääskeläinen jatkavat joukkueessa. Henri Stenberg liittyy ryhmään LASBista.

23-vuotias Kinnunen palasi ryminällä liigakentille. Vasen laituri ehti paukuttaa 11 otteluun tehot 12+7=19 ennen loppukauden sivussa pitänyttä loukkaantumistaan.

– Nälkää jäi viime kaudesta. Haluan jatkaa siitä, mihin jäin ennen loukkaantumista. Mulla on hyvä työnantaja, joka mahdollistaa täällä pelaamisen ja panostamisen sählyyn, Kinnunen totesi Steelersin Instagram-postauksessa.

Kapteeni Jarno Mäkinen, 31, oli koko liigan tehokkaimpia puolustajia ja Steelersin neljänneksi paras pistemies summattuaan 8+13=21. Mäkinen pelasi ensimmäiset liigapelinsä Steelersin edeltäjän Trackersin riveissä kaudella 2010-11. Päättynyt kausi oli kipparille uran 10. hämeenlinnalaisseurassa.

Myös kakkosveskarina viime kaudella koppaillut Pietari Jääskeläinen teki jatkosopimuksen. Classicista vuosi sitten saapunut 22-vuotias torjuja pelasi 14 ottelussa, joissa pallo pysähtyi 73,61 prosenttisesti.

Uutena nimenä Steelersiin saapuu 20-vuotias Henri Stenberg. Kolme viime kautta LASBin liigajoukkueessa pelannut SC Urbansin kasvatti on pelannut 47 liigapeliä. Tehopisteitä hyökkääjälle on kertynyt 7+2=9.

– Lasbissa sain kehittyä kolme vuotta, ja nyt tuntuu, että on hyvä hetki hakea isompaa roolia ja enemmän pallollista vastuuta, jota tulin hakemaan Steelersistä, Stenberg kommentoi Steelersin tiedotteessa.

Lähteet: Steelersin Instagram-tili, Steelersin tiedote

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira