Steelersille selkeä voitto liigakarsinnoissa – Einiö maalasi neljästi

Steelers oli Rangersia pari askelta edellä. Niko Einiö (vas.) osui neljästi. Kuva: Juha Käenmäki

Hämeenlinnan Steelers ja Kirkkonummi Rangers mittasivat toisiaan perjantaina miesten F-liigan karsinnoissa. Steelers voitti ensimmäisen karsintapelin maalein 8-2.

Varsinkin avauserässä Rangers oli melko aseeton liigajoukkuetta vastaan. Pieti Alatalon, Atte Kurkikankaan ja Pyry Kauppisen maalit varmistivat sen, että Steelers pääsi kolmen maalin johdossa tauolle.

Toisessa erässä Rangers paransi, muttei riittävästi. Niko Einiö osui erässä kahdesti ja Rangers sai kuparisensa rikki ajassa 35.23, kun Kristian Lamminen ohitti läpiajosta Eero Kososen. Kolmoserään mentiinkin lukemista 5-1.

Päätöserässä Rangersilla oli hyviä saumoja kaventaa, mutta Kosonen oli oivalla pelipäällä. Rangers pääsi koettamaan myös ylivoimaa, mutta sen aikana osui vain Steelersin Alatalo alivoimalla.

Viimeisellä vitosella Rangers haki vielä kavennusta ja tasoitusta ilman maalivahtia. Jari Koskinen kavensi kerran, mutta Einiön kaksi lisämaalia tyhjiin varmisti kotijoukkueen selkeän voiton. Steelersin voiton takuumiehiä olivat Einiö (4+0) sekä 21 kutia torjunut Eero Kosonen.

Sarja jatkuu sunnuntaina Rangersin kotikentällä. Paikka F-liigassa aukeaa kolmella voitolla.