Liigat

Tiikerit haali pelaajia Divarista ja solmi jatkosopimuksia – Granlund ja Aalto Tikkurilaan

20.04.
2021
Liigat

Tiikerit nappasi Sami Aallon ÅIF:sta. Kuva: Iiro Karesniemi


Tikkurilan Tiikerit on tiedottanut sopimusuutisista Instagram-tilillään. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Samuli Granlund, Sami Aalto ja Veeti Valajärvi. Karri Budde ja Jens Beijar tekivät jatkosopimukset.

Hyökkääjänä viihtyvä Granlund palasi kesken viime kauden Saksasta Suomeen ja edusti SB Vantaata 19 ottelussa. Tehopisteitä kertyi 10+11=21. Vuonna 1995 syntyneellä Erä-kasvatilla on aiempaa liigakokemusta Indiansista. Granlund viihtyi Otahallilla vuodet 2014-2018 ennen siirtoaan Saksan Bundesliigaan.

Aalto, 29, siirtyy Vantaalle ÅIF:sta. Hänellä on liigakokemusta 45 ottelun verran. Divari-pelejä vyöllä on 160 pudotuspelit mukaan lukien.

2000-syntynyt Valajärvi pelasi viime kaudella seuran A-junioreissa. Puolustaja solmi nyt liigasopimuksen.

Jatkosopimuksen tehnyt Budde, 25, pelasi päättyneellä kaudella 25 ottelua tehoin 2+4. Vuosi sitten Rangersista Tiikereihin vaihtanut 24-vuotias Beijar toimitti kakkosvahdin virkaa. Hän pelasi viidessä ottelussa ja torjui palloa 71,08 prosenttisesti.

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira