Tiikerit julkaisi jatkosopimuksia – luottomiehet jatkavat Tikkurilassa

17 pistettä runkosarjassa iskenyt Niklas Kuisma teki jatkosopimuksen vantaalaisten kanssa. Kuva: Juhani Järvenpää

Niklas Kuisma teki jatkosopimuksen vantaalaisten kanssa. Kuva: Juhani Järvenpää

F-liigan runkosarjassa 11. sijoittunut Tikkurilan Tiikerit on julkaissut jatkosopimuksia Instagram-tilillään.

Hyökkääjät Miika Iskanius, Juuso Salo, Christian Remes ja Mattias Kokljuschkin jatkavat Vantaalla. Myös puolustajat Niklas Kuisma ja Mikko Ylikojola sorvasivat jatkopahvit.

26-vuotias Iskanius oli Tiikerien kolmanneksi paras pistemies tällä kaudella tehoin 9+11=20. Remes, 22, seurasi sisäisessä pistepörssissä seuraavalla sijalla iskettyään 11+7=18. Salon, 25, pistepussi näytti lukemaa 12+4=16. Ensi viikolla 26 täyttävän Kokljuschkinin tehot olivat 2+3=5.

Hiljattain 21 vuotta täyttänyt Kuisma summasi tehot 0+1=1. Ylikojolan, 20, kausi oli rikkoinainen. Hän pelasi vain neljä ottelua ja jäi pisteittä.

Tiikerit tiedottivat myös vuonna 2003 syntyneen Tuomas Tiaisen paluusta seuraan. Aiemmin seuraa junioritasolla edustanut nuorukainen solmi nyt liigasopimuksen. Tiainen viihtyi viime kauden ruotsalaisen Storvretan organisaatiossa.

Lähde: Tiikerien Instagram-tili

Edit: juttua korjattu Kuisman tehojen osalta. Ne oli alunperin sekoitettu toisen puolustajana pelanneen Niklaksen, Niklas Laurilan (7+10) tehoihin. Näin ollen myös otsikkoa korjattu. 10.4.2021 klo 12.43.