Classic kiitti viittä pelaajaa palveluksistaan sosiaalisessa mediassa

Classic julkaisi lähtevien pelaajien nimiä. Kuvituskuva: Ari Arola

Classic julkaisi lähtevien pelaajien nimiä. Kuvituskuva: Ari Arola

Tampereen Classicin naisten F-liigajoukkue julkaisi alkuviikosta viiden pelaajan sekä yhden toimihenkilön lähdön Instagram-tilillään.

Helmi Hirsimäki (s. 2002) pelasi joukkueessa neljän kauden aikana 33 liigaottelua (0+0) ja saavutti yhden SM-hopean. Milja Alanko (s. 2000) on pelannut urallaan 30 liigapeliä O2:ssa ja Classicissa (4+5). Aino Viskari (s. 2001) on esiintynyt liigakaukalossa 75 kertaa (6+2). Myös Viskari on saavuttanut yhden SM-hopean.

Eveliina Karhapää (s. 2002) pelasi uransa ensimmäiset NLA-pelit viime kaudella ja otteluita kertyi kaikkiaan 20. Sitä ennen kokemusta on kertynyt 13 ottelun verran NLB:stä Pirkkain paidasta (3+2). Maalivahti Helmi Rasi (s. 2000) oli viime kaudella mukana vain yhdessä pelissä. Taustavoimista Santtu Turunen vaihtaa maisemaa.

Classic ei luonnollisesti kerro pelaajien tulevia osoitteita. SM-nelosen ensi kauden joukkue julkaistaan ilmeisesti tällä viikolla.