Liigat

HäSa: Lastikka jää Classiciin – ”En tiedä, mistä siirtohuhut ovat tulleet”

01.05.
2021
Liigat

Ville Lastikan ura jatkuu Classicissa. Kuva: Jarmo Koskela

25-vuotias hyökkääjä Ville Lastikka on solminut Tampereen Classicin kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen, kertoo Hämeen Sanomat.

Lastikkaa huhuiltiin kauden jälkeen Sveitsiin, jossa hän pelasi aiemmin edustaen yhden kauden ajan SV Wiler-Ersigeniä. Lastikalla on uraltaan palkintokaapissa Suomen mestaruus tältä keväältä, Sveitsin mestaruus, Suomen Cupin voitto, nuorten maailmanmestaruus ja aikuisten maailmanmestaruus.

Suomen liigassa Lastikka on pelannut 119 peliä Steelersissä ja Classicissa tehoin 135+74. Lastikka on niittänyt mainetta laiturina, mutta viime kaudella häntä nähtiin myös sentterinä ihan finaaleita myöten.

Hyökkääjä asuu edelleen Hämeenlinnassa, mutta se ei jutun mukaan häiritse peliuraa. Lastikka kertoi kuitenkin, että toinen Classic-kausi oli ensimmäistä haastavampi.

– Sopimus, joka on mallia 1+1, solmittiin jo jokin aika sitten. En tiedä, mistä siirtohuhut ovat tulleet, mutta itselleni oli selvää, että jään kotimaahan ja täällä järkevin vaihtoehto on Classic. Se oli helppo päätös, Lastikka kommentoi lehdelle tulevaisuuttaan.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen