Liigat

Janne Aution ura jatkuu lakeuksilla – Sieppi vaihtaa maisemaa

08.05.
2021
Liigat

Janne Autio jatkaa SPV:ssä. Kuva: Esa Takalo

Keskushyökkääjä Janne Autio, 24, on solminut SPV:n kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen. Joni-Arttu Sieppi sen sijaan jättää joukkueen neljän vuoden jälkeen.

SPV kertoi Siepin lähdöstä perjantaina sosiaalisessa mediassa. Hyökkääjä on ollut SPV:n kantavia voimia viimeisinä vuosina. Yhteensä liigapelejä on kertynyt 211 OLS:ssa sekä SPV:ssä ja tehoja kertynyt mukavat 188+105. Sieppi on pelannut myös yhden maaottelun. Vahvojen huhujen mukaan Siepin seuraava osoite on ennestään tuttu OLS.

Autio on pelannut koko liigauransa SPV:ssä. Aika ajoin puolustajanakin nähty Autio on pelannut urallaan yhteensä 165 liigapeliä. Näissä on syntynyt tehopisteet 32+37. Autio on saavuttanut SPV:n kanssa kaksi SM-pronssia vuosina 2017 ja 2019.

– Tulevalta kaudelta odotan yleisön pääsemistä takaisin katsomoihin ja joukkueen sijoituksen paranemista edellisestä kaudesta. Itsellä tavoitteena pelata ennen kaikkea ehjä kausi ja tietenkin tähänastisen uran parasta salibandya. Meillä on kasassa nuori ja nälkäinen nippu, joka lähtee taistelemaan jokainen ilta voitosta. Nuorennusleikkaus on käynnissä ja nyt on aika ottaa niitä saappaita täytettäväksi, mies veisteli SPV:n kotisivuilla.

SPV on luvannut tiedottaa joukkueesta lisää toukokuun aikana.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen