Divarit

Josban ensi kauden valmennus selvillä – Sakari Salmelasta pääkäskijä

08.05.
2021
Divarit

Josba julkaisi Antti Ruokosen (oik.) seuraajan perjantaina. Kuva: Juhani Järvenpää

Joensuun Josba julkaisi ensi kauden valmennusryhmänsä miesten Divariin Antti Ruokosen siirryttyä Sveitsiin valmentamaan. Päävalmentajaksi rekrytoitiin Sakari Salmela.

Salmela, 40, pelasi 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä seitsemän kautta Salibandyliigaa Josbassa. Valmennusura lähti käyntiin viime vuosikymmenellä. Salmela toimi LeBassa apuvalmentajana Divarikaudella 2016-17 ja sittemmin kolmen kauden ajan päävalmentajana.

– Onhan tämä pesti ollut haave ja lopulta tavoitekin valmennusuralla. Josba on perinteikäs seura ja on kunnia päästä jatkamaan monen lajissa menestyneen valmentajan perintöä.

– Joukkue on nuori, mutta ei minulla koskaan aiemmin ole ollut yhtä taitavia pelaajia valmennettavana. Ensimmäisten treenien perusteella myös tekemisen taso vaikuttaa lupaavalta, Salmela kommentoi seuran sivuilla.

Muita valmennusryhmän nimiä julkaistiin samalla. 29-vuotias Jami Huhtala on valmentanut jo 10 vuotta ja on toiminut Josbassa eri rooleissa aiemminkin. Kolmas valmennusryhmän jäsen on Sami Harinen.

Josban uutinen

Divarin Huhumaa

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen