Liigat

Juhlallista – F-liigan miesten sarjan arvokkain pelaaja kruunataan Mika Kohonen -palkinnolla

10.05.
2021
Liigat

Liigan arvokkain pelaaja palkitaan Mika Kohonen -palkinnolla. Arkistokuva: Jari Turunen

F-liiga on päättänyt nimetä F-liigan miesten sarjan arvokkaimman pelaajan palkinnon Mika Kohonen -palkinnoksi.

Palkinnot jaetaan keskiviikkona 12.5. Kohonen, 44, päätti uransa virallisesti vuoden 2021 tammikuussa. Kohonen juhlii syntymäpäiviään tänään 10.5.

– Valtava kunnia. Tämä tuntuu upealta saada olla mukana rakentamassa tulevaisuuden perinteitä. F-liigan arvokkaimman pelaajan palkinto on sellainen titteli, jota ei ihan helposti voiteta, Kohonen kommentoi F-liigan tiedotteessa.

Kohosen oma ura Suomen liigassa käsitti yhdeksän kautta Happeessa ja SPV:ssä. Kaikkien aikojen salibandypelaaja teki suurimman vaikutuksen Ruotsin liigassa sekä maajoukkueessa, jonka mukana Kohonen voitti neljä maailmanmestaruutta.

– Olen seurannut F-liigaa tiiviisti. Ensimmäisestä kaudesta jäi todella hyvä fiilis – brändiuudistus on todella toiminut ja itse ainakin olen seurannut menoa innolla. Näin isoista uudistuksista tulee aina soraääniä, mutta kokonaisuudessaan olen jopa positiivisesti yllättynyt F-liigan ensimmäisestä kaudesta, Kohonen kertoi.

F-liigan arvokkaimman pelaajan valitsevat liigapelaajat. Ehdokaslistan näet täältä.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen