Liigat

Jymy julkaisi kasan jatkosopimuksia ja yhden uuden pelaajan – tässä joukkueen pelaajatilanne

11.05.
2021
Liigat

Jymyn ensi kauden joukkue rupeaa selkiytymään. Kuva: Juha Käenmäki

F-liigan Nurmon Jymy on julkaissut viime aikoina tukun jatkosopimuksia sekä yhden uuden sopimuksen.

Nimensä jatkopahviin ovat rustanneet Miko Saarela, Arttu Kukko, Oskari Kauppila, Martti Lamminmäki, Petteri Hämäläinen sekä Vesa Salonen. Jymyyn liittyy Elmeri Haveri, joka pelasi viime kaudella A-poikien SM-sarjaa SPV:ssä (10 ottelua, 11+8). Haverilla on peliuraltaan aiempaa taustaa Jymyn paidassa.

Saarela (s. 1994) naulasi pakin paikalta ensimmäisellä liigakaudellaan teht 4+7. Uralta löytyy 114 Divarin ottelua (25+62) ja koko ura on toistaiseksi kulkenut Jymyn matkassa. Kukko (s. 1990) on jo kokenut pääsarjapelaaja. Liigapelejä on kertynyt kaikkiaan 107 (9+9) Jymyssä, SPV:ssä ja Rauman SalBassa. Pronssimitalikin löytyy SPV-kaudelta 2016-17. Divarissa Kukko on esiintynyt yhteensä 173 kertaa (71+55) vaasalaisten SB Vaasan ja Woodcuttersin sekä Jymyn paidoissa.

Kannuksesta ponnistava Kauppila (s. 1998) on pelannut kaksi pääsarjakautta Jymyssä. Divarissa syntyi 26 otteluun tehot 16+7 kaudella 2019-20 ja ensimmäisellä liigakaudellaan Kauppila teki tehot 9+6 25 otteluun. Lamminmäki (s.1993) pelasi uransa ensimmäisen kerran liigaa esiintyen kuitenkin vaih kahdeksassa ottelussa (6+2). Divarista kokemusta on Jymyn lisäksi M-Teamista ja otteluita on kertynyt kaikkiaan 45 (19+13).

Salonen (s. 1996) on jo kokenut Jymy-pelaaja. Divarissa hän on edustanut joukkuetta 92 kertaa (6+7). Viime kaudella liigassa pelejä kertyi 13 (0+1). Petteri Hämäläinen (s. 1999) pelasi viime kaudella 24 liigapeliä (1+3). Sitä ennen kokemusta oli Divarista SB Vaasan paidasta 22 ottelun verran (4+3).

Jymyn julkaistut sopimukset kaudelle 2021-2022 (Suluissa viime kauden seura ellei Jymy)

Maalivahdit
Lallukka Ossi
Mutka Roope

Puolustus
Järvikangas Viljami
Kukko Arttu
Pollari Miika
Puntanen Eetu
Määttä Salomo
Salonen Vesa
Sariola Eetu (Koovee)
Elmeri Haveri (SPV A)
Eetu Manninen
Tino Haarala

Hyökkäys
Hakala Tommi
Honkaniemi Miikka
Hämäläinen Petteri
Karjanlahti Eemeli (SPV)
Kauppila Oskari
Lamminmäki Martti
Lillas Didrik
Mäenpää Matias
Perälä Niko
Roth Anton (Nokian KrP)
Saarela Miko
Eetu Manninen

Toimihenkilöt
Eteläaho Jarmo, päävalmentaja
Kirsilä Jiri, valmentaja
Kokko Teemu, valmentaja
Kangaskokko Petri, psyykkinen valmentaja
Ranta Petri, joukkueenjohtaja
Sariola Raimo, huolto
Saarela Marko, huolto
Koskinen Juha, assistant manager
Sariola Olli-Jussi, manageri

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen