Liigat

Mika Virtanen palaa LASBin taustoille – ”Työuupumukset on selätetty ja miehessä on taas virtaa”

17.05.
2021
Liigat

Teemu Varis (vas.) ei jatka LASBissa. Mika Virtanen palaa taustoille. Kuva: LASB

F-liigajoukkue LASBin taustoille tulee pieniä muutoksia. Teemu Varis ei jatka ensi kaudella seuran urheilujohtajana ja Mika Virtanen nousee miesten edustuksen manageriksi.

Syy Variksen lähtöön on melko simppeli: ajanpuute. Varis on CoachTools -valmennustyökalun kehittäjiä ja yritys pyrkii jo kansainvälisille markkinoille. Sen lisäksi hän on valmistamassa Latvian maajoukkuetta kohti joulukuun MM-kisoja.

– Haikea olo päättää tehtävät LASBille, hienoja muistoja, ystäviä ja paljon oppeja jäi mukaan. Olen niistä aina kiitollinen ja tulen muistelemaan lämpimästi aikaani oranssisydämien yhteisössä. Aika ei riitä kaikkeen ja on luovuttava jostain, jotta voi saada jotain uutta, Varis kommentoi LASBin sivuilla.

Osa varmasti muistaa Virtasen LaSB:n ja sittemmin LASBin seurapomona. Hän on kuitenkin ollut 2,5 vuotta poissa kuvioista työuupumuksen vuoksi. Tulevassa pestissä työnkuva ei ole yhtä laaja kuin seurapomolla olisi.

– Todella hyvin ja innostunein mielin palaan takaisin seuratyöhön kahden ja puolen vuoden tauon jälkeen. Työuupumukset on selätetty ja miehessä on taas virtaa. Työnkuva edustusjoukkueen managerina on edellistä toiminnanjohtajan pestiä kapeampi, ja se sopii hyvin minulle. On hienoa huomata, että tauolla ollessani edustusjoukkueen taustoille on saatu lisää aktiivisia toimijoita. Näen, että tehtävässä onnistumiselle on rakennettu hyvä pohja, Virtanen sanoitti.

LASBin uutinen

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen