Ulkomaat

Pylsy valittiin Sveitsin liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi – Korsmanista kauden paras valmentaja

06.05.
2021
Ulkomaat

Jyri Korsman valittiin Sveitsissä miesten liigan kauden valmentajaksi. Kuva: IFF

Sveitsin salibandyliigan pudotuspelit laitettiin pakettiin jo lähes kaksi viikkoa sitten. Suomalaisille seurasi kunniaa miesten sarjan palkittujen osalta.

Wiler-sentteri Joonas Pylsy valittiin koko sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi. Pylsy teki runkosarjassa ”vain” tehot 15+12, mutta äityi huippuvireeseen pudotuspeleissä iskien tehot 11+11 tärkeimmissä peleissä.

Hyökkääjä kuitenkin kärsi tiettävästi joulun alla koronaviruksesta, ja se vei osan kauden tehoista sekä suoritustasosta ennen ratkaisupelejä. Sveitsin mestaruutta Pylsy ei kuitenkaan voittanut, sillä Köniz oli finaalissa parempi maalein 3-1. Pylsy jatkaa pelaamista SV Wiler-Ersigenissä.

Myös toinen suomalainen sai tunnustusta Sveitsissä. Jyri Korsman palkittiin nimittäin miesten sarjan kauden parhaana valmentajana. Korsman johdatti Könizin mestaruuteen ja kultamitalijuhlia pääsi maistamaan myös puolustaja Jyrki Holopainen.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen