Divarit

Salibandyliiton yt-neuvottelut ohi – yhden työsuhde päättyi

06.05.
2021
Divarit

Kuva: salibandy.fi

Salibandyliiton tuoreimmat yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelut alkoivat maaliskuussa ja päättyivät huhtikuun lopussa.

Liitto päivitti organisaatiotaan päivitetyn stategiansa pohjalta. Sen myötä yhden työntekijän työsuhde päättyi ja yksi työntekijä poistui eläkkeelle. Tiedotteen mukaan organisaatioon ollaan myös rekrytoimassa lisää työvoimaa eri sektoreille.

– Tiivistettynä: tehostamme kilpailutoiminnan organisointia, panostamme seuratoiminnan ja harrastamisen kehittämiseen, vahvistamme viestintää sekä varmistamme liiton eri sektorien sekä liiton ja SSBL Salibandy Oy:n välistä yhteistyötä. Heti ensimmäisiä rekrytointejamme on löytää resurssi liiton kaupallisen toiminnan vetämiseen sekä vahvistusta kilpailutoiminnan sektorille, toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta kommentoi liiton tiedotteessa.

Liitto aikoo kertoa aiheesta laajemmin lähiaikoina. Organisaatiomuutoksista voit lukea laajemmin täältä.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen