Liigat

Turula jatkaa ErVissä, Eklund hakee ensimmäistä liigapeliään – ”Tulevaisuudessa tavoitteenani on miesten maajoukkue”

17.05.
2021
Liigat

Alex Eklund ja Veli-Pekka Turula ovat ErVin miehiä ensi kaudellakin. Kuva: EräViikingit

EräViikinkien miesten liigajoukkue julkaisi loppuviikosta kaksi pelaajauutista. Alex Eklund, 20, ja Veli-Pekka Turula, 26, tekivät liigajoukkueen kanssa vuoden sopimukset.

Eklund on pelannut kahden viime kauden ajan seuran A-junioreissa ja Divarin EV Akatemiassa. Divarin otteluita on kertynyt kahdella kaudella 36 (22+14). Viime kaudella Eklund kärsi loukkaantumisista.

– Minulle on jäänyt seurasta kahdelta viime kaudelta hyvä fiilis, sen takia täällä haluaa edelleen olla. Tulevaisuudessa tavoitteenani on miesten maajoukkue sekä MM-kullan voittaminen, läpimurto liigatasolle on seuraava steppi sillä matkalla. Liigajoukkueen mukana on ollut hyvä meininki koko kevään, koska kokoajan treenataan täysillä ja sisäinen kilpailu on kovaa, Eklund kommentoi sopimustaan.

Turula on liigatasolla jo kokenut pelaaja. OLS:aa ja EräViikinkejä Turula on edustanut liigassa 138 kertaa (18+19). Divarissa pelejä on kertynyt OLS:n, LNM:n ja EV Akatemian sotisovissa kaikkiaan 38 (15+16). Viime kausi katkesi loukkaantumiseen yhdeksän pelin jälkeen.

– Päätös jatkaa EräViikingeissä oli erittäin helppo. Joukkueessa pelaa paljon hyviä ystäviä ja viimeisimmän kauden jälkeen on varaa parantaa rutkasti. En ole, enkä tule olemaan joukkueen paras pelaaja, mutta aion tehdä joukkueen eteen kaikkeni, jotta pelataan parempaa salibandya jatkossa, Turula lupasi.

ErVin uutinen

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen