Liigat

Emma Puskala ja Elisa Virtanen ovat liittyneet Blue Foxin NLB-joukkueeseen

22.06.
2021
Liigat

Elisa Virtanen on edustanut Suomen U16-maajoukkuetta. Arkistokuva: Esa Takalo

Viime kauden päätteeksi F-liigan NLB:hen noussut Blue Fox on julkaissut viime viikkoina kaksi uutta pelaajasopimusta.

Emma Puskala (s. 1998) liittyy joukkueeseen SPV:stä, vaikka aloitti viime kauden 1. divisioonan SB Vantaassa. Kokkolalaislähtöinen Puskala on pelannut urallaan kolme liigaottelua NLB:ssä kaudella 2019-20 edustaen LoSB:ia. Blue Foxin haastattelun mukaan Puskala on pelannut puolustajana sekä hyökkääjänä, mutta viihtyy paremmin pakkina.

– Tuntuu hyvältä tulla Blue Foxiin. Kun näin, että Blue Fox tarjoaa mahdollisuuden niin pidin itsestäänselvyytenä, että osallistun try outille, Puskala kommentoi.

Virtanen on vaasalaislähtöinen pelaaja, jolla ei ole aiempaa liigakokemusta. 19-vuotias Virtanen pelasi viime kaudella kaksi peliä naisten ykkös FBC Remixissä. Sitä ennen kokemusta juniorisarjoista ja naisten 1.-2. divisioonista on kertynyt Kooveessa, Pirkoissa ja SB Vaasassa.

– Maalintekotaitoa ja peliälyä. Haluan olla rakentamassa peliä, mutta myös tekemässä maaleja. Aiemmin olen halunnut pelata keskushyökkääjänä, mutta nyt voisin nähdä itseni laidallakin, Virtanen kertoi avuistaan joita joukkueelleen tuo.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen