Divarit

Erotuomaripalkkioiden jäädytys jatkuu kaudella 2021-22 – ”Haluamme sitoutua osaltamme myös näihin talkoisiin”

08.06.
2021
Divarit

Erotuomaripalkkioiden jäädytys jatkuu myös kaudella 2021-22. Kuva: Anssi Koskinen

Erotuomaripalkkioiden korotukset jäädytettiin ensi kerran keväällä 2020 koronaviruspandemian alkutaipaleella. Jäädytystä jatketaan ensi kaudella.

Täten erotuomaripalkkioiden taso on sama kuin kaudella 2019-2020 kaikissa sarjoissa nuorimmista junioreista liigatasolle asti. Aiemmin sovitut palkkionkorotukset astuvat voimaan syksyllä 2022.

– F-liigan ja Divarin osalta koemme vahvasti olleemme etuoikeutettuja saadessamme toimia lajissamme ja omalta osaltamme pääsimme vaikuttamaan kuluneen kauden onnistuneeseen läpivientiin, kun samaan aikaan iso osa lajimme tuomareista joutui olemaan toimettomina sarjojen peruunnuttua.

– On kaikkien sidosryhmien etu, että seurat voivat jatkossakin pyörittää toimintaansa ja liikuttaa ihmisiä rakkaassa lajissamme. Siksi haluamme sitoutua osaltamme myös näihin talkoisiin, miesten pääsarjaerotuomareiden SALET ry:n puheenjohtaja Andrew Lewis kommentoi liiton sivuilla.

Aloite jäädytykseen tuli pääsarjaerotuomareilta. Erotuomaripäällikkö Janne Koskinen kiitteli omatoimisuutta asian osalta.

– Todella hienoa, että erotuomarit halusivat osoittaa yhteisöllisyyttä ja huomioida rikkonaisen koronakauden jälkimainingeissa seurojen edelleen haasteellisen taloustilanteen. Tällä yleisellä palkkioiden korotusten perumisella saadaan pienistä puroista kerrytettyä seurakentälle useiden kymmenien tuhansien eurojen säästö.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen