Ulkomaat

Koosteet: Tshekin salibandymestarit setvittiin viikonloppuna – Vitkovice ja Florbal MB mestareiksi

15.06.
2021
Ulkomaat

Kuvakaappaus videosta.

Tshekin salibandyliigan finaalit pelattiin viime viikonloppuna. Naisten mestaruuden voitti Vitkovice ja miesten mestaruuden voitti Florbal MB.

Naisten finaalissa Vitkovice otti kolmannen perättäisen mestaruutensa. Barbora Husková laukoi voittomaalin jatkojalla 67. minuutin kohdalla, ja Vitkovice voitti Florbal Chodovin maalein 8-7. Mestaruus oli joukkueen kolmas perättäinen ja Chodoville kolmas perättäinen finaalitappio.

Miesten finaalissa Florbal MB ja Vitkovice kohtasivat kolmannen kerran peräkkäin finaalipelissä. Florbal MB nappasi mestaruuden kahden vuoden tauon jälkeen voittamalla pelin 6-3. Ottelu oli Vitkovicen Tomas Sladkyn uran viimeinen. MM-kisoissakin esiintynyt hyökkääjä edusti Suomessa tamperelaista Kooveeta vuodet 2010-13.

Naisten finaali:

Miesten finaali:

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen